Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа и ти, не претеруј, 90 минути.. Мурињо е ова :D
--- надополнето: Sep 9, 2011 12:26 PM ---
Иначе Алфа немаат намера да не' пренесуваат утре? Као демек претходното коло идеше само Реал, сеа само Барса? Не сме ние криви што Барса игра ЛШ во вторник, па поместена им е утакмицата за во 18 часот во сабота.

Сеа и ти, не претеруј, 90 минути.. Мурињо е ова :D
--- надополнето: Sep 9, 2011 12:26 PM ---
Иначе Алфа немаат намера да не' пренесуваат утре? Као демек претходното коло идеше само Реал, сеа само Барса? Не сме ние криви што Барса игра ЛШ во вторник, па поместена им е утакмицата за во 18 часот во сабота.

Жално ќе беше па ако не ја пренесуваа Атлетико - Валенсија, одличен дуел ќе биде. Е сеа знаеме дека во Сабота секогаш пренесуваат по два натпревари, така да нас или Барса не треба да не даваат, минатото коло нас не даваа, сега нив, а и реално да гледаме поинтересен ќе биде тој натпревар.
--- надополнето: Sep 9, 2011 1:08 PM ---
А на Алсат не знам како им е програмската шема за утре. Веб-страната не им е апдејтирана.
--- надополнето: Sep 9, 2011 1:30 PM ---
Документарец од Sky Sports за Роналдо.

Премногу ќе пропушти оној кој нема да го изгледа документарецот од погоре.
--- надополнето: Sep 9, 2011 2:55 PM ---

Како не му здосади на дедо Стефано да се слика 70 и кусур години со истиот тим..

2rf7p81.jpg

ау ама му е наострен еј .. :pos:

Жално ќе беше па ако не ја пренесуваа Атлетико - Валенсија, одличен дуел ќе биде. Е сеа знаеме дека во Сабота секогаш пренесуваат по два натпревари, така да нас или Барса не треба да не даваат, минатото коло нас не даваа, сега нив, а и реално да гледаме поинтересен ќе биде тој натпревар.
--- надополнето: Sep 9, 2011 1:08 PM ---
А на Алсат не знам како им е програмската шема за утре. Веб-страната не им е апдејтирана.
--- надополнето: Sep 9, 2011 1:30 PM ---
Документарец од Sky Sports за Роналдо.

После ова шо го видов,ние имаме жив робот во екипава,машина :)

и да не го заборавиме лепотанот...

2011-09-08-training-09.gif

му вика дека му било доста како стартер... :rolleyes:
ај порадувај се уште оваа со гетафе и после знаеш како е мисју бензема:D
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:47 PM ---
2rf7p81.jpg

ау ама му е наострен еј .. :pos:
EPIC фаци и двајцата:pos:

ај порадувај се уште оваа со гетафе и после знаеш како е мисју бензема:D
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:47 PM ---

EPIC фаци и двајцата:pos:
Прво Игуаин го заебава Карим, а после стариов му вика уште еднаш чепни го внук ми и те ебав со ова што ми е у рука :D

Прво Игуаин го заебава Карим, а после стариов му вика уште еднаш чепни го внук ми и те ебав со ова што ми е у рука :D
хахахахах:pos:
иначе на ди стефано многу му се свиѓало тоа што во вторник и петок е слободен превозот:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom