Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре неочекувајте премногу од Пипита,сепак не е 100 % уигран,а и не е хумано после толкава пауза да се очекува од него сам да ја реши.Но аку сепак ме демантират и изненадит,јас тоа изненадување ќе го прифатам со 4 раце! :)

А има ли некој шо нема да го прифати ? :icon_mrgr

Најважно е утре да не се прими гол Мурињо го знае тоа и можеби ќе игра нијанса по деструктивно а тоа не треба да наиде на негодување.Затоа и е мајстор за овие натпревари.А за гол секако ќе дојде со максимално залагање.Дали Пипа,дали РОналдо не е битно кој но 1-0 би било супер.

Утре мора да се оствари победа,а и да не се оствари има поправен (како би рекол Мурињо :)).
Очекувам Пипа да постигни погодок. :D

Ја очекувам Адебајор да даде 2 а Пепе 1.

:vozbud: :vozbud:

ќе дочекаш колку што дочекав јас :icon_mrgr

HIGUAIN - MI CEMO NASTAVITI ZIVJETI ZA REAL MADRID

Procitajte jedan dio Higuainove izjave nakon utakmice sa Sportingom ...

"Ovaj poraz protiv Sportinga je sramota, ove sezone smo sebi previse dopustili ovakvih utakmica.Nismo bili dobri ali i pored svega nikada ne bih mogao napustiti svoj tim i zbog toga mi je tesko, zato sto nisam pomogao.Mi cemo nastaviti zivjeti za Real Madrid."

"Oporavak je trajao izvjesno vrijeme ali smo napravili sjajne rezultate u tom pogledu.Najvise mi je pomogla moja porordica i zelja za igrom...Osjecam se spremnim i zelim igrati..."

А шо е финтава со Леон ? Дај барем нека го стават на трансфер листа нека не скапува кај нас

--- надополнето ---

А и овие од канал 5, нас не дава на 5+ а интер на 5. :/

А и овие од канал 5, нас не дава на 5+ а интер на 5. :/

Кажа нешто ново :pos:

--- надополнето ---

^ Озбилно ова ние на 5+ идеме?
Коа моеше Интер - ЦСКА да има предност пред Арсенал - Барселона... И Партизан - Арсенал пред таму не знам кој... Што те чуди? We all miss MRTV!

Real Madrid have won none of their last 5 Champions League games (D1 L4) against English teams & failed to score in the last 4. Spur.
Emmanuel Adebayor scored eight goals in nine appearances in all competitions for Arsenal against Tottenham. Nemesis.
José Mourinho has won all five of his meetings with Harry Redknapp as a manager.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom