Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уффф, студен туш!!
искрено,иако сме подобри статистички,реално гледано,барса се подобри моментално,така да и пораз нема да ме изненади!!

ц ц ц,што стана брееее,пак ли ќе јадеме 6, или ќе бидат повеќе??
катастрофа!!

Незнам што се случува ... ама некако на теренов само Касиљас игра!
И може да се каже Бензема пробува напред да ги брка противнициве... ама не ми оди добро одбранава посебно... а Роналдо... боље ќе биде да смири страсти ако сака дербиво да го заврши :/
Со среќа, бар нерешено да извадите до крај!

Пичка му матер, лани со Пелегрини имавме 100 пати посигурна и поцврста игра, и имавме 3 стопроцентни шанси во прво полувреме.

Уште сомуни треба да лапнете да ги стигнете Барса. Колку се сложни во средината тоа е мајсторство на Гвардиола. Имаат компактен тим кој го држат со години. Ако нешто направи Реал денеска ќе биде единствено заслуга на индивидуалните квалитети на некој од вашите ѕвезди...

Со плачковци немај си работа.Само провоцираат ти ебам педерчињата.Се надевам дека Мур ќе ги стегне на паузава и барем ќе го ублажат поразот.

Фудбалот е пред се тимска игра, индивидуална против Осасуна, Депортиво и остали...

Ова не е можно бе луѓе...па матер да му ебам, кај се сега играчите (освен Касиљас) и оној Специјалец на клупа???:tapp: ЈБГ не ми замеравајте за навредиве али морам многу сум нервозен, сега да видам некој у близина за Барса, жими све најмило мајката у пичка ќе му ја ебам:zid::zid::zid:

Уште сомуни треба да лапнете да ги стигнете Барса. Колку се сложни во средината тоа е мајсторство на Гвардиола. Имаат компактен тим кој го држат со години. Ако нешто направи Реал денеска ќе биде единствено заслуга на индивидуалните квалитети на некој од вашите ѕвезди...

100% точно, во целост се сложувам со тебе.

Арно ви викав да не летате премногу...

Индиспонирани Озил,Ди марија и МАрсело.....Маестралниот Чави.....еми тоа е...:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom