Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат , не е Трезе веќе во Јуве ама остануваат симпатиите кон неговата игра а?

Херкулес со овој тим може да стори многу , затоа сега ... со среќа ... ужасно стартуваше тимот, очигледно ќе се подобрите.

Ауу, катастрофа одбранава, едино Карваљо на ниво, ај и Марсело затоа што иде да се удвои со Роналдо... Рамос и Пепе дупки.

Секоја чест за Трезеге, ама тешки фајтери се другиве... сеа гледам зошто Дренте се вклопил. :pos:

Кој ги курац на Пепе и Рамос....како прв пат да играат фудбал. Валдез и Трезеге ги убија у поим.....редно е нешто Мур да преземе. Игуиан не го видов..како без напаѓач да играме.

Натпреварот страшно ме потсеќа на оној лани со Билбао на гости, ми се чини дека и во иста минута го примивме голот. Тешко ни оди кога примаме први гол против ваквите мали тимови, еден гол многу работи ќе промени, се надевам брзо ќе стигнат до него. Второ полувреме нема да можам да го глеам, т.е чат-пат по нешто, пошо сум на роденден.

За Трезеге, ноу комент, мајсторот останува мајстор без разлика дали играл во Јуве или Херкулес.

Марсело! Кристијано!!! ТОО!

И бензема проработи малце.. :)

--- надополнето ---

И пак КРИСТИЈАНООООО!!!!!

Очекувам коментари од типот: Абе не бил слаб Бензема, шанса нема да се продава!! :)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom