Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
El Real Madrid de Mourinho registra el mejor arranque liguero en 19 años
Satellite

Mур изјавил дека тие што нема да го импресионираат утре, нема да играат против Херкулес, и дека иако е куп немора да значи дека ќе игра со цел резервен тим. Инаку у 20.00 играме у сабота!

Интересно, сезонава имаме и постигнато гол повеќе (22) во однос на ланските 21 после 8 кола... штета што играме дефанзивно.:tv:

Mourinho: “Quiero ganar la Copa”
Satellite

--- надополнето ---

Mур изјавил дека тие што нема да го импресионираат утре, нема да играат против Херкулес, и дека иако е куп немора да значи дека ќе игра со цел резервен тим.

Интересно, сезонава имаме и постигнато гол повеќе (22) во однос на ланските 21 после 8 кола... штета што играме дефанзивно.:tv:

Убаво кажал,иако е куп не треба сеа играчите да се опуштаат и да го потценуваат противникот,оти лани од такви изведувања итн...го кркавне од Алкоркон.

Убаво кажал,иако е куп не треба сеа играчите да се опуштаат и да го потценуваат противникот,оти лани од такви изведувања итн...го кркавне од Алкоркон.

Има да им ги исече ако ја заебат :)

A утре изгледа ќе играме на нива за компири...

murcia%20condomina_2_original.jpg

Жозе после натпреварот со Сантандер изјави дека Озил, Карваљо и Алонсо добиваат тридневен одмор затоа што тоа се играчи кои највеќе работат за Реал Мадрид. Роналдо, Марсело и Бензема сигурно стартуваат, ама еве сеа глеам дека Марсело не е повикан. Од прилика вака би изгледал составот:

Адан

Арбелоа - Албиол - Пепе - Матеос

Лас - Мамаду

Педро Леон - Каналес - Роналдо

Бензема

Може и Рамос десно, а Арбелоа лево, и некој од Кедира или Гранеро месо Лас или Мамаду. Ја би го оставил Роналдо на клупа, против овие рагбијаши се може да се случи, мислам дека и играчите jа научија лекцијата, така да и со кој состав да испаднеме ќе извлечеме повoлен резултат. Најбитно од се ми е никој да не се повреди.

Има да им ги исече ако ја заебат :)

A утре изгледа ќе играме на нива за компири...

murcia%20condomina_2_original.jpg

Ова е премија бе, ко што гледам од две страни има трибини, а и теренот не е така лош. Лани со Алкоркон теренот беше елементарна непогода, а и стадионот имал многу малку седишта, знам доградуваа нешто таму кој знае што правеа. :)

^^ Иако еве сака да играме за купот достојно Мур, сепак не се согласувам со то шо Роналдо ќе игра утре. Зошто да се ризикува .. можи да се повреди ова она.. и без него ќе ги тепаме :/

Ова е премија бе, ко што гледам од две страни има трибини, а и теренот не е така лош. Лани со Алкоркон теренот беше елементарна непогода, а и стадионот имал многу малку седишта, знам доградуваа нешто таму кој знае што правеа. :)

Мурсија беа скоро во Примера, имаат традиција овие. И сезонава немаат пораз.

А Мурињо премногу го „обожава“ Роналдо, ако има опасност за него одма ќе го повлече.

Дел од интервјуто денеска...

If a player tomorrow doesn't show just how good he is and has a bad match, he can't honestly think he will be called up for the next one. It is impossible. That is the pressure those who play tomorrow must feel. They need to prove to their coach, their fans and the Madridista family that they have what it takes. I know they are working hard to earn the right to play. I have faith in players like Pedro Leon, Granero, etc

и секако.... If I have the best goalkeeper in the world why would I play with the second or third string keeper? :tv:

А да, може и Ди Мариа као лев бек да стартува, се мислам дека во саботата затоа и го стави таму. :)

Жозе после натпреварот со Сантандер изјави дека Озил, Карваљо и Алонсо добиваат тридневен одмор затоа што тоа се играчи кои највеќе работат за Реал Мадрид. Роналдо, Марсело и Бензема сигурно стартуваат, ама еве сеа глеам дека Марсело не е повикан. Од прилика вака би изгледал составот:

Адан

Арбелоа - Албиол - Пепе - Матеос

Лас - Мамаду

Педро Леон - Каналес - Роналдо

Бензема

Може и Рамос десно, а Арбелоа лево, и некој од Кедира или Гранеро месо Лас или Мамаду. Ја би го оставил Роналдо на клупа, против овие рагбијаши се може да се случи, мислам дека и играчите jа научија лекцијата, така да и со кој состав да испаднеме ќе извлечеме повoлен резултат. Најбитно од се ми е никој да не се повреди.

Добар ти е составов,но може Роналдо да паузираа оваа утакмица и така Хуанфран може да игра на таа крилна позиција.

Добар ти е составов,но може Роналдо да паузираа оваа утакмица и така Хуанфран може да игра на таа крилна позиција.

И ја така сакам, али Мурињо изјавил дека Роналдо сигурно стартува.

Инаку..

Copa del Rey...... Casillas не игра во Copa од февруари 2006, од тогаш до денес Real Madrid победил на 4 од 12-те натпревари и ниеднаш не стигнал подалеку од осмина финале..... .... ....... го враќаме Iker во игра, за да ја подобриме статистикава?

а со Iker, 99-00 (полуфинале), 01-02 (финале), 03-04 (финале), 05-06 (полуфинале). :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom