Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
HBD to Moni!!
иначе не го сакам тевез ич,не знам дали ми ги читате изјавите,ама секоја втора изјава му е за тоа дека не му се игра веќе фудбал и дека сакал да се пензионира,така да ако дојде кај нас ќе дојде да си земе чек од 20 мил за 2 сезони и чао пријатно,ништо нема да покаже, а Дрогба е 33 години,така да ни тој не ни треба, џеко е одличен но гледам по сајтовиве дека веќе е играч на Јувентус :toe:, а за Руни,одличен играч ама нема да можат пак со роналдо заедно да играат,се мразат многу,особено руни му е љубоморен на роналдо и мислам дека нема да можат да играат пак заедно!! така да и јас сум за Лоренте од Билбао!!

68 and counting... го стигна и Пипо за вкупно голови во еврокуповите... :)

Го помина Раул сега има 69 а Пипо 68. Раул исто така мислам дека го помина и Малдини со настапи со овие 2-3 утакмици. Сега он има 141 а Малдини 138 или 139 не сум сигурен точно.
ТРЕБА ДА СМЕ ГОРДИ НА РАУЛ !
RTEmagicP_101020_jubelgruppe.jpg

--- надополнето ---

Ке заборавев... Среќен Роденден Мони се најубаво ! :smir:

Седи бе не ни треба она волче само да трча.Кога играта се базираше на него во Манчестер играше супер.Но кај нас има врвни крила и плејмејкер а средината си ја работаат двајца други волчиња.Нас ни треба само ШПИЦ и ништо друго.А тоа го имаме во Игуаин,така да заеби све.Гонзало <3

Доколку и во следниот натпревар кој ќе се одигра на Сан Сиро против Милан, белите ја зачуваат својата мрежа сува, тоа ќе биде уникатно постигнување во фазата по групи на Лигата на Шампионите.
Спорт денес.

Сеуште иако помина скоро половина првата полусезона... Раул кога ќе го чујам името не ми е адеквантно за друг тим... тоа е легенда на Реал Мадрид!
Секој негов успех што ќе го постигнува сеуште ... треба да го славите како ваш!
Исто како Бергкамп и Анри што беа за Арсенал истото нешто е Раул за вас!
Иначе да ... честито победа против старинскиот дом :]

Фалааа ви многу на сите за честитките:back:

Ај и тука да ти честитам Монке... најголема да растеш па да славиме многу титули :).

Руни додека се вклопи во формација нова, нова држава, нов јазик нова средина. Тоа се дополнителни проблеми и прашање е дали ке успее да се докаже. Спротива на тоа, имаме напаѓач врвен во Игуаин кој знае да даде гол и е докажан во Реал. Потребно е само формата да му тргне во нагорна линија и да не се фрлат џабе пари на Руни. Peace

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom