Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"We are building something important"
Satellite

Де бе што повреда закачи Рамос...чудно ми е тој да биде подолго време повреден :S

Не верувам дека е нешто многу сериозно, нема никаква потреба против Сантандер да ризикува. Прогнозирам дека ќе се врати на следната со Херкулес за да се вклопи за со Милан. Арбелоа е топ за сега. :)

За утре, би требало Мур да направи некои измени, али не би ме чудело и со истиот состав да излезе.

Не верувам дека е нешто многу сериозно, нема никаква потреба против Сантандер да ризикува. Прогнозирам дека ќе се врати на следната со Херкулес за да се вклопи за со Милан. Арбелоа е топ за сега. :)

За утре, би требало Мур да направи некои измени, али не би ме чудело и со истиот состав да излезе.

Не бе, го чува Рамос за во вторник за во купот. :pos:

Јако видео брат, со јака порака ! Да го сакаш фудбалот, значи да го сакаш и Реал Мадрид, затоа што Реал (М) е поим за фудбал !
HalaMADRID !

--- надополнето ---

Мурињо на новинарите, во врска со зборовите на Кројф дека тој никогаш не би водел негов клуб, им одговорил со : „Ги гледате ли моите очи? Немам спиено цела недела“ :pos:

g2310.jpg

Тоа е тоа, истиот состав се најавува и за вечер, на Мурињо кога ќе му тргне со еден состав тешко потоа да го промени. :)

Ајде вечерва коректно да си ја завршиме работата и да го задржиме врвот. Искрено очекувам лесна победа, која повеке би изгледала како релаксирачка, одколку како напната. Брз гол во првите 15-20 минути и после доаѓа све само по себе.

Вечерва како и секогаш очекувам лесна победа со поголема разлика (4-0):) Уште некој гол на Пипита и влегување на Бензема ама не во 85мин.И голема желба ми е конечно да направиме нешто и во купот.

И официјално.

Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di Maria, Ozil, Cristiano; e Higuain

Се знаеше дека ке е тој состав. Ајде момци да си го зачуваме врвот... и да, нека постигне гол Каналес, изјави дека нема да го прослави... ниту евентуалниот гол, ниту евентуалната победа.

Мислам дека победата не е под знак? но и така е досадно сакам да гледам една добра утакмица,добра игра на Реал и многу голови во противничката мрежа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom