Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лесно е да му ги скршиш нозете,оди сопри го со фер игра :)

На истата утакмица не мрдна Роналдо покрај Гатузо :)

Него ајде ќе видиме утре :)

Подобриот нека победи :smir:

--- надополнето ---

Миланисти дај бе прошетајте малце.

Пред малку се вратив од шетање пак ли да шетам сеа не ми се искача надвор бе брат ладничко е :/

ОК, ти си знаеш.
Голем си ! :)

Добра реплика. :) Али незнам од кај вие толкавата самоувереност... играте топло ладно сезонава, сега е време за ладно! :)

Иосоно,објективен фан???? :vozbud::pos2: Имаш палец од мене.

шала ;)
Смеј се ти ама утре кога ќе го кркате јас ќе сум најобјективниот фан со аватар од Милан на форумов :pos:

Мислиш на ова сликава на која Ибра го гледа дресот и си пее: „Дотако сам дно живота“? :pos:
До кај 7-ми ноември мислам...

Абе не ги гледам нив, ама ги гледам Пепе, Карваљо, Арбелоа, Марсело, Кедира... ма и првиве двајца се доволни... уствари Мурињо е доволен! :pipi:

61556_472844445718_611230718_6730968_235266_n.jpg

Attachments

• 61556_472844445718_611230718_6730968_235266_n.jpg
    61556_472844445718_611230718_6730968_235266_n.jpg
    54,4 KB · Прегледи: 4
Го отековте веќе,не знам зашо толкава еуфорија кај Миланистиве или мислат дека жештарчено Пато пак ќе ги спаси.Нека им е јасно,не само него на сите.Со Мур нема веќе ефтини голови во мрежата на Касиљас како пред 3 години.Во ваквите мечеви се знае кој се истакнува...Роналдо.Он ќе си го направи своето а доколку Кедира-Чаби и Озил ја завршат својата работа како што треба не им бега петарда на Биланезиве.И најважното да не заборавам на Гонза да му биде денот.Ајт сега не замарајте.

Го отековте веќе,не знам зашо толкава еуфорија кај Миланистиве или мислат дека жештарчено Пато пак ќе ги спаси.Нека им е јасно,не само него на сите.Со Мур нема веќе ефтини голови во мрежата на Касиљас како пред 3 години.Во ваквите мечеви се знае кој се истакнува...Роналдо.Он ќе си го направи своето а доколку Кедира-Чаби и Озил ја завршат својата работа како што треба не им бега петарда на Биланезиве.И најважното да не заборавам на Гонза да му биде денот.Ајт сега не замарајте.

Ондак честито победа :)

п.с Задриѓани :tv:

Засега сме 9 души,за 3 стола не би требало да е проблем,може ке се премисли уште некој

Ние сме четворица со ќе гледаме ако има 4 слободни места се гледаме утре во 8 пред сити галери и то е то..Сите се навивачи да не дојде до забуна само не се активни по форуми :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom