Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Се зачудив поради неговиот пост,но си помислив можеби има објективни фанови....Аватарот ми укажа на тоа дека е,,фан на Милан''!![]()
Лесно е да му ги скршиш нозете,оди сопри го со фер игра![]()
Миланисти дај бе прошетајте малце.
ОК, ти си знаеш.
Голем си !![]()
Смеј се ти ама утре кога ќе го кркате јас ќе сум најобјективниот фан со аватар од Милан на форумовИосоно,објективен фан????:pos2: Имаш палец од мене.
шала![]()
Смеј се ти ама утре кога ќе го кркате јас ќе сум најобјективниот фан со аватар од Милан на форумов![]()
^ Мурињо не губи дома![]()
Абе не ги гледам нив, ама ги гледам Пепе, Карваљо, Арбелоа, Марсело, Кедира... ма и првиве двајца се доволни... уствари Мурињо е доволен!![]()
Го отековте веќе,не знам зашо толкава еуфорија кај Миланистиве или мислат дека жештарчено Пато пак ќе ги спаси.Нека им е јасно,не само него на сите.Со Мур нема веќе ефтини голови во мрежата на Касиљас како пред 3 години.Во ваквите мечеви се знае кој се истакнува...Роналдо.Он ќе си го направи своето а доколку Кедира-Чаби и Озил ја завршат својата работа како што треба не им бега петарда на Биланезиве.И најважното да не заборавам на Гонза да му биде денот.Ајт сега не замарајте.
Засега сме 9 души,за 3 стола не би требало да е проблем,може ке се премисли уште некој