Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да биде Бензема во први 11, Мурињо го кажа вчера составот.

Далеку од тоа дека неаме одиграно една асална утакмица, ги имаше две, Ајакс и Осасуна, и уште две-три добри утакмици за овој дел од сезоната. Реализацијата е еден и единствен проблем, страшен тим ќе биде ова ако тоа се поправи.

Под асална ја мислам да дадеме 3-4 гола.

Под асална ја мислам да дадеме 3-4 гола.
Па значи натпреварот со Еспањол беше подобро одигран одколку оној со Ајакс ? Тоа со Ајакс беше најдоброто иако головите не беа мерка на играта....(требаше +4 да постигнеме)

Па значи натпреварот со Еспањол беше подобро одигран одколку оној со Ајакс ? Тоа со Ајакс беше најдоброто иако головите не беа мерка на играта....(требаше +4 да постигнеме)

Заради тоа требаше можеме титула да изгубиме.Зошто секад викаме требаше.

Мурињо: Кристијано е недопирлив

Тренерот на Реал Мадрид, Жозе Мурињо му даде специјален статус на својата ѕвезда Кристијано Роналдо.

Ova ni malce ne mi se svigja, so ova dobiva sloboda da pravi sto saka:toe:

батка..треба да го прочиташ цело интервју само така ке сватиш што сакал Мурињо да каже и зошто така мисли ;))))))))))))

Вечерва во 21:00
Real Madrid - Deportivo La Corunha

Стартни 11
-Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Di María, Cristiano, Higuaín

Статистика
untitl1286109424.jpg

Иначе за вечер очекувам иста игра како и на минатите натпревари, но подобра реализација. Кога тогаш мора да се подобри реализацијата, а чим го Игра повторно Игуаин место Бензема значи вечер ке треба да очекуваме подобрување во играта на Игуаин. Очекувам добра игра од Ди Мариа и многу ке ми направи мерак ако постигне он погодок или Озил.

EL MADRID JUGARÁ CON: CASILLAS; SERGIO RAMOS, PEPE, CARVALHO, MARCELO; XABI ALONSO, KHEDIRA; DI MARÍA, ÖZIL, CRISTIANO RONALDO; HIGUAÍN. Toa e toa, epa so sreka i da gledame dobar mec!

1286045154_extras_portada_1.jpg

Од вторава двојка очекувам многу вечерва.

--- надополнето ---

Не се посирајте со постови за Барса сеа, чекајте да тепаме па ќе се радуваме.

Вечер имам чуство дека ке гледаме феноменална игра од страна на Реал Мадрид, мотив плус ке им биде и нерешениот резултат што го доби Барса на дуелот против Мајорка, така да вечер освен победа се друго е неприфатливо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom