Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поголема глупост здравје,може и пандев да го видиме на наслонвна или уште полошо роналдињо во реал![]()
Ова за Џеко е глупост, но она што е интересно за мене е што се спомнуваат Клиши и Бастос како можни засилувања за левата бековска позиција. Дренте е на чекор до Бенфика.
Според францускиот весник Л'Екип сме понудиле 12 милиони + Дренте за Бастош. Веста на англиски.
Бастош пак изјавува дека кога е во прашање Реал ништо не се знае. Не знаел ништо за понудата од Реал, но ја отвара вратата за можен трансфер во Реал. Исто така и неговиот агент потврди дека официјални лица на Реал стапиле во контакт со Лион, но сега за сега поконкретно нема ништо.
Јас Озил си го ставив на ПРОФАЈЛ ПИКЧР на ФБАбе и неможам да сфатам како има незадоволни типчиња со трансфер политиката оваа сезона....јувенташиве го купија Красич и сите го ставија на аватар.А вие бе незадовољителни едни...![]()
![]()
Ова за Џеко е глупост, но она што е интересно за мене е што се спомнуваат Клиши и Бастос како можни засилувања за левата бековска позиција. Дренте е на чекор до Бенфика.
Нема шанси ова дрво да дојде во Реал,многу е прост ќе се изгуби.
дека нема а се снајде во шпанскиот фудбал,можеби нема....Ама да кажеш за играч кој 2 години по ред во Бундес лига постигнува по +23 гола е ДРВО,грешка си.И вчера му здрви гол на Баерн!....Нема шанси ова дрво да дојде во Реал,многу е прост ќе се изгуби.
дека нема а се снајде во шпанскиот фудбал,можеби нема....Ама да кажеш за играч кој 2 години по ред во Бундес лига постигнува по +23 гола е ДРВО,грешка си.И вчера му здрви гол на Баерн!....
Иначе Озил што бројка носи?