Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Осеќам дека овие 2-3 дена Вдв ке не напушти :(.

Вдв не е играч од кој зависиме и плус на неговата позиција имаме играчи за извоз. Во некој друг случај би го дал Кака пред Вдв но ситуацијата е таква Кака е хронично болен свештеник така да тешко за продавање.Каналес и Озут се новите лица .... едноставно мора некој да го јаде машки.Вдв,Мамаду,Дренте...големо благодарам за се што направија за нашиот омилен тим.Среќно понатаму во фудбалските кариери и музичката на Дренте :)

g2108.jpg

Ова за Џеко е глупост, но она што е интересно за мене е што се спомнуваат Клиши и Бастос како можни засилувања за левата бековска позиција. Дренте е на чекор до Бенфика.

абе вие како што се чудите што гледам јас кај Гаго, јас ви се чудам какво подобрување вие
видовте кај марсело..добро прави Моу нека донесе некој салам бег а не кловнови
да ни бидат стартери..:toe:

40961_441518228000_28585173000_5093617_6672238_n.jpg

Клаузула анти-Сити за Озил. Кој сака да го купи треба да издвои 250 милиони. :)

Реал завршува со трансферите. Управата ќе му соопшти на Мурињо дека "9-ката" е во кантерата.

g2108.jpg

Ова за Џеко е глупост, но она што е интересно за мене е што се спомнуваат Клиши и Бастос како можни засилувања за левата бековска позиција. Дренте е на чекор до Бенфика.
поголема глупост здравје,може и пандев да го видиме на наслонвна или уште полошо роналдињо во реал:tapp:

Според францускиот весник Л'Екип сме понудиле 12 милиони + Дренте за Бастош. Веста на англиски.

Бастош пак изјавува дека кога е во прашање Реал ништо не се знае. Не знаел ништо за понудата од Реал, но ја отвара вратата за можен трансфер во Реал. Исто така и неговиот агент потврди дека официјални лица на Реал стапиле во контакт со Лион, но сега за сега поконкретно нема ништо.

не ни треба Бастос,според играта е ист како Марсело(офанзивен),а за лев бек ни трба некој што е подефанзивен и одличен во одбраната!!

Бастос е типот што никогаш не сакам да го видам во Реал, он е по прост и од Марсело.

Абе и неможам да сфатам како има незадоволни типчиња со трансфер политиката оваа сезона....јувенташиве го купија Красич и сите го ставија на аватар.А вие бе незадовољителни едни... :)

Абе и неможам да сфатам како има незадоволни типчиња со трансфер политиката оваа сезона....јувенташиве го купија Красич и сите го ставија на аватар.А вие бе незадовољителни едни... :)
Јас Озил си го ставив на ПРОФАЈЛ ПИКЧР на ФБ :):):):):)

g2108.jpg

Нема шанси ова дрво да дојде во Реал,многу е прост ќе се изгуби.

Нема шанси ова дрво да дојде во Реал,многу е прост ќе се изгуби.
дека нема а се снајде во шпанскиот фудбал,можеби нема....Ама да кажеш за играч кој 2 години по ред во Бундес лига постигнува по +23 гола е ДРВО,грешка си.И вчера му здрви гол на Баерн!....

дека нема а се снајде во шпанскиот фудбал,можеби нема....Ама да кажеш за играч кој 2 години по ред во Бундес лига постигнува по +23 гола е ДРВО,грешка си.И вчера му здрви гол на Баерн!....

Добро сега,можеби постигнува голови,но не верувам дека ќе се снајде во шпанскион фудбал,како што кажа ти.

Иначе Озил што бројка носи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom