HEATHY
BARCA!
Се надевам дека Му ја гледа утакмицава
)))))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам дека Му ја гледа утакмицава)))))
tuka postuvamНема потреба да ја гледа.Треба да се фокусира на воигрување на тимот а не да ја гледа фарса како игра против просечен тим без одбрана![]()
или во превод:Морам да те тренирам во 12,затоа што во 10 доаѓаш поспан а во 11 сеуште спиеш"Por ti debo entrenar a las doce, porque a las diez llegas dormido y a las once sigues durmiendo"
![]()
Ако сега не му се развика Мур, нема цела сезона да го трпи и да го советува. Бољи спречити него лечитиМурињо>Бензема
или во превод:Морам да те тренирам во 12,затоа што во 10 доаѓаш поспан а во 11 сеуште спиеш![]()
абе на фифа бил добар лани пред ел класико го победи чави 3:0 за тоа го чуваатАко вака продолжи Бензема нека си фаќа магла боље.Ако сака да се покаже нека не ми се изежава дома.За кој кур му даваат милиони,да си лежи по дома ебати мрзата невидена.
![]()
Челзи нуди 40 милиони за Рамос, и 10 милиони годишна плата, но не се замарајте многу многу со ова, Марка не знаат веќе што да стават на насловна.
ништо чудно од реал да го продадат.... чим можеа да ги дадат робен,шнајдер.... зошто да не и рамос![]()
Колку глупа споредба, Робен и Снајдер беа две сезони во Реал, од кој скоро една цела поминаа во болница, Рамос некои го сметаат како дете на Реал, 5 години е веќе во клубот, еден од најомилените играчи е во Мадрид. Со заминувањето на Гути и Раул на 24 години стана втор капитен во тимот, најдобар дефанзивец ни е моментално, а и општо во светот е меѓу најдобрите, и Мурињо нема памет, ќе го продава нели..![]()
незнам зашто уопште жалите за снајдер и робен уште,тие плукаат по вашиот тим а вие ги сакате стварно неможам да сфатамништо чудно од реал да го продадат.... чим можеа да ги дадат робен,шнајдер.... зошто да не и рамос![]()