Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
g2008.jpg

Мурињо инсистира да се донесе една 9ка. Љоренте, Лукаку, Гомез и Дрогба како можни засилувања. Премногу би било ризично да се остане само со Игуаин и Бензема.

Бенфика и Галатасарај испратиле понуда за Дренте, а Волфсбург и турците (ваљда пак се мисли на Галатасарај) за ВДВ.

40367_441186663000_28585173000_5086047_2025163_n.jpg

И на АС истиот наслов, само што тука пишува дека Мурињо почнува да се сомнева во ефикасноста на Бензема. Валдано изјави дека Реал нема да пазарува, ова ваљда е желба на Мурињо, јас на крај мислам дека никој нема да се донесе.

Мурињо го посрамил Бензема на тренинг пред соиграчите!
Францускиот весник "Ел паис" известува дека во текот на последните тренинг,
Мурињо бил лут на Бензема поради некој негови потези и викнал:
"Што мислиш? Мислиш дека играш за Франција?

Челзи подготвува понуда за позајмица за Ван Дер Варт! :(

Овие нашиве ко што се луди,може и да прифатата

Mурињо одлучи-Лас останува....:)

Real Madrid Fans Choose Mahamadou Diarra To Leave

1282286285_0-e1282293874687.jpg

Ever since Jorge Valdano announced that Real Madrid will be focusing on selling some players from now till the summer transfer window closes, speculation has been rife about which Real Madrid players are going to be shown the exit door.
In a recent poll ran by Spanish daily publication Marca about who the voters would want to sell, the majority of Real Madrid fans chose Mahamadou Diarra as the weakest link in this team’s ranks.
Mahamadou came first with 47.4 % of the votes, while Gago came second with 36.7% of the votes.
Los Blancos fans turned out to be fond of Lassana Diarra and Van Der Vaart, as they received only 10% and 5.8% of the votes respectively.
и јас сум ЗА,а вие?:salut:

--- надополнето ---

И ја мислам дека не ни треба ама каква врска има Марсело со Маикон? :toe:
безвезе нешто се збунив:nesum:

мое мислење е дека годинава во ла лига нема да бидеме конкурентни поради играта на мурињо,и во италија иако го освојување првенството играта не им беше убедлива,освојуваа поради немањето вистински конкурент,староста на милан,и не доволно квалитетноста на рома и јуве,додека во шпанија треба да бидеш и повеќе од убедлив за да го освоиш првенството пред барса,го видовме тоа и минатата сезона!!
а за лига на шампиони сум отпимист,иако мурињо изјавуваше дека во втората сезона се најјаки,мислам дека уште сезонава ќе отидеме до крај,иако имаме мн млади и неискусни играчи,сепак го имаме искуството на роналдо,кака алонсо и остататите шпанци!

тренинг 20.08.10... Benzema со своја тренинг програма, утре треба да и се придружи на групата. Дуел Casillas – Cristiano. И за крај мини натпревар со главна 11-ка Casillas; Lass, Carvalho, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Pedro León, Cristiano и Higuaín, од младинците: Mateos, Juanan и Joselu.

Рафаел Ван Дер Варт рече дека веднаш би го напуштил Реал мадрид за Манчестер Јунајтед.

Сер Алекс Фергусон се распрашувал за цената на Холанѓанецот кој е еден од четворицата „галактикоси“ кои се напродажба, a самиот Холанѓанец проајви голема желба да заигра на „Олд Трафорд“.

„Не би играл за некој друг клуб во Шпанија и вистината е ако го напуштам Реал Мадрид, тогаш единствениот клуб кој не би бил чекор назад е Манчестер Јунајтед.“

„Тоа е голем клуб и доколку се интересираат за мене со двете раце ќе седнам и ќе ја преслушам понудата.“

„Доколку Манчестер Јунајтед ми го понуди првотимскиот статус во тимот што го имав во Реал минатата сезона тогаш тешко ќе биде да ја одбијам понудата. Алекс Фергусон е еден од најдобрите тренери и никогаш не размислувам многу кога би се пресеилил во тим каде ќе можам да освојувам трофеи.“

„Во Манчестер Јунајтед секој успех значи многу, а тоа е доста важно за мене. Доколку Жозе Мурињо ми даде на знаење дека не смета на мене, тогаш ја гледам својата иднина во Англија.“
- реч Ван Дер Варт.

Првотимски статус кој го имал лани????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom