Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хххх,секако и тоа.Ќе си дојде и тоа ама мене др.ми е приччината за таа победа над Барселона.Тука во маало,сите речиси се за Барселона,и го мразат РМ,а особено Кристијано Роналдо.Затоа слатка ќе ми биде победата.Веќе две години по ред они се радуваат,а сите се собираме и гледаме заедно.Сакам јас оваа сезона на тој натпревар да се радувам...:)

Е добро де они ке те зафркаваат тебе зашто изгубил Реал од Барса, а ти ке ги зафркаваш нив што не освоиле титула.. ;)

Седи бе мадро. Игуаин ти е крив можи оти промашил една шанса? Едноставно не ве сваќам ..

абе па види сеа ако не ја утнеше таа чиста шанса , сигурно дека ќе беше друг текот на натпреварот и поголеми шанси за нас да се пласираме понатака ,али не е битно тоа глејте за оваа сезона

иначе за Озил, првпат вака да земеме квалитетно засилување за толку малце пари, ипак очекував догодина да дојде за безпари изглеа Перез мн. пари има па незнае шо да им праи
значи за догодина идеалниот состав според тоа што Мурињо више преферира 4-3-3 и на некој начин да ја копира Барса кога играа у најобоље дани (лани и они беа за нигде) ко што го правеше со Интер,
тогаш вака би изгледал составот КС- Рамос, Пепе, Карваљо, Марсело - Алонсо, Каналес, Озил - Роналдо, Кака(моментално Ди Марија)Игуаин
значи пак имаше непотребно фрлени пари за Леон, Кедира, кои ќе ја греат клупата а иначе место нив како добра замени би биле Лас и ВДВ , така да сеа најреално би било да си иде баш ради тоа ВДВ(ѓто му најдоа замена за на клупа у Леон), и М.Диара можда и Гаго , и толку за оваа сезона трансфер маркетот , и да чекаме 28 Авг.

абе па види сеа ако не ја утнеше таа чиста шанса , сигурно дека ќе беше друг текот на натпреварот и поголеми шанси за нас да се пласираме понатака ,али не е битно тоа глејте за оваа сезона

Епа и Чави да не асистираше 2 пати кога игравте,а Вдв му беше признаен голот на Раул(ми се чини он беше,безвеза беше поништен),тогаш ке освоевте Ла Лига.
Не мисли толку плитко,тогаш играта ви беше 0,едноставно не дадоа се од себе играчите плус Пелегрини ви се избламира со потегот Диара ин - Кака аут

иначе за Озил, првпат вака да земеме квалитетно засилување за толку малце пари, ипак очекував догодина да дојде за безпари изглеа Перез мн. пари има па незнае шо да им праи
значи за догодина идеалниот состав според тоа што Мурињо више преферира 4-3-3 и на некој начин да ја копира Барса кога играа у најобоље дани (лани и они беа за нигде) ко што го правеше со Интер,
тогаш вака би изгледал составот КС- Рамос, Пепе, Карваљо, Марсело - Алонсо, Каналес, Озил - Роналдо, Кака(моментално Ди Марија)Игуаин
значи пак имаше непотребно фрлени пари за Леон, Кедира, кои ќе ја греат клупата а иначе место нив како добра замени би биле Лас и ВДВ , така да сеа најреално би било да си иде баш ради тоа ВДВ(ѓто му најдоа замена за на клупа у Леон), и М.Диара можда и Гаго , и толку за оваа сезона трансфер маркетот , и да чекаме 28 Авг.

Aко беше ова ако беше она, ако беше баба ми машка ќе ми беше дедо.. Не размислувај така. Оти после таа промашена шанса не се заангажираа да напрат уште една две, па да ги докрајчат? Тие се повлекоа..

Сменете тема, за ова се расправавме порано, сега е минато.

Добрите игри се забораваат???????
А јас да ве прашам вас а со каква игра вие лагате да ја тепате Барселона со лошаа??
ако играме како што игравме минатата сезони ке останеме ПАК со ,,,,,,, во раце...
Мора доманиција на тоа зелениот тепих ние сме реал МАДРИД , и имаме високи стандарди..
а вие ако очекувате затворена игра против Барса и воопшто сите тимови многу се лажете,
Мурињо не е таков тренер ,тој сака дда ги има конците во свои раце .како и сите ПРаВИ наавивачи
на МАДРИД..!!!

Најреално е Дренте да си оди(за него најмногу имаше маубети дека ќе оди незнам во Италија во Англија),не покажа скоро ништо на натпреварите кога добиваше шанса,си ги потроши кредитите и сега може да си оди.Мамаду може друштво да му прави затоа што и тој некако не е на ниво,спор е,некреативен,некако без желба за игра(таков доем остава на теренот),и Гранеро кого не треба да го продадеме туку да го дадеме на позајмица во некој клуб,но не во клуб од Шпанија(затоа што после тоа му се одбива од глава на РЕАЛ и играат најдобро,но против него).ВДВ треба да остане затоа што може да покрие повеќе позиции,мирен е,паметно игра и не се лути кога си седи на клупа,а со самото тоа ќе имаме добар играч кој ќе може да влезе и да смени нешто ако не ни оди(или во случај на повреда на некој друг).

Cestito nov igrac, Ozil, ZVER!!!
Zavcera igrata katastrofa ama sepak e prijatelska, ke se vidime koa ke pocne sezonata.
Za zaminuvanje stojam na stavot, VDV da si ide, a moze i Diarra taman Lass ke ja dobie 6, a Ozil 10, TOP...

--- надополнето ---

Sestra mi se vrati:):back:

Cestito nov igrac, Ozil, ZVER!!!
Zavcera igrata katastrofa ama sepak e prijatelska, ke se vidime koa ke pocne sezonata.
Za zaminuvanje stojam na stavot, VDV da si ide, a moze i Diarra taman Lass ke ja dobie 6, a Ozil 10, TOP...

--- надополнето ---

Sestra mi se vrati:):back:
Аааа,и ти забегуваш братче..хаха.Те нема па пак си тука...
А,зошто ВДВ да си оди.?Јас го многу засакав во последно време и сакам да остане.Подобро Озил да не го купевме,али ајде...Ќе има конкуренција,така да вајда ќе играме подобро но дефинитивно средниот ред ни е најтврд и секако најдобар:)hhhh

Аааа,и ти забегуваш братче..хаха.Те нема па пак си тука...
А,зошто ВДВ да си оди.?Јас го многу засакав во последно време и сакам да остане.Подобро Озил да не го купевме,али ајде...Ќе има конкуренција,така да вајда ќе играме подобро но дефинитивно средниот ред ни е најтврд и секако најдобар:)hhhh

Zaradi Canales i Ozil, da se razvivaat podobro:):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom