Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да ме питуваат мене кои треба да бидат продаде јас би рекол-следниве:
1.дренте-откога дојде изигра најмногу 20 натпревари..:toe:
2.диара-кога дојде ми се допагаше но со текот на времето конкуренцијата го престигна(гаго,алонсо,лас,кедира)

е сега едно прашање за поинформираните..
колку играчи треба да бидат пријавено, и тие пикантериите на УЕФА..(правилата)
кои бројки можат да бидат земени, сите тие ,,глупости окулу,,вкупниот број на играчи..
најубаво би било Манга ти да ги објасниш, најмногу си информиран..:smir:

Гранеро не очекувајте да си замине затоа што моментално од 26 играчи што ги имаме, само 9 се шпанци, а според правилото на УЕФА тимот максимално може да запише 25 играчи, од кои 8 треба да бидат родени во Шпанија, и 4 да бидат од школата на Реал. А моментално играчи од нашата школа ни се само Касиљас, Адан, Арбелоа и Гранеро. Така да, Гранеро бришете го од можните играчи кои ќе го напуштат тимот. ВДВ, Мамаду и Дренте можеби..

да ме питуваат мене кои треба да бидат продаде јас би рекол-следниве:
1.дренте-откога дојде изигра најмногу 20 натпревари..:toe:
2.диара-кога дојде ми се допагаше но со текот на времето конкуренцијата го престигна(гаго,алонсо,лас,кедира)

е сега едно прашање за поинформираните..
колку играчи треба да бидат пријавено, и тие пикантериите на УЕФА..(правилата)
кои бројки можат да бидат земени, сите тие ,,глупости окулу,,вкупниот број на играчи..
најубаво би било Манга ти да ги објасниш, најмногу си информиран..:smir:

Ете ти го болдираното. Иначе како што кажа Манга смеат да бидат пријавени 25 играчи, а броевите се од 1 до 25. Над 25 смеат да носат само играчите од Кантерата, кои во случај на повреди едно друго ќе бидат повикувани.

Фала
ејјј вие правилата многу компликувани станале ..

Imame klasa trener imame klasa igraci ni falat uste tituli.
Iskreno se nadevam deka sezonava ke osvoime nekoja...bilo koja.
Да,да тоа е се ОК.Ама ништо не би ме повеќе радувало од тоа да ја победиме Барселона.Тоа за мене ќе биде титула.:):baeh::baeh:

Да,да тоа е се ОК.Ама ништо не би ме повеќе радувало од тоа да ја победиме Барселона.Тоа за мене ќе биде титула.:):baeh::baeh:

Колку не.. и да ги изгубиме и 2те од Барса важно да освоиме титула. Титулите се памтат, а не добрите игри.

Колку не.. и да ги изгубиме и 2те од Барса важно да освоиме титула. Титулите се памтат, а не добрите игри.
Хххх,секако и тоа.Ќе си дојде и тоа ама мене др.ми е приччината за таа победа над Барселона.Тука во маало,сите речиси се за Барселона,и го мразат РМ,а особено Кристијано Роналдо.Затоа слатка ќе ми биде победата.Веќе две години по ред они се радуваат,а сите се собираме и гледаме заедно.Сакам јас оваа сезона на тој натпревар да се радувам...:)

оооо види кој се врати најголемата обожавателка на кака:smir:

Ххх,тука сум и ве читам кога можам.Оставам постови одвреме-навреме да сум во тек и да не мора многу да барам до кај сум стигнала.Недела -дена има проблеми со комнпјутерот но сега е ОК..:)

Ххх,тука сум и ве читам кога можам.Оставам постови одвреме-навреме да сум во тек и да не мора многу да барам до кај сум стигнала.Недела -дена има проблеми со комнпјутерот но сега е ОК..:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom