Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фабио Контрао дефинитивно мој фаворит за лев бек,вчера го гледав и се воодушевив...плус во втор план може да игра офанзивно како лево крило

Фабио Контрао дефинитивно мој фаворит за лев бек,вчера го гледав и се воодушевив...плус во втор план може да игра офанзивно како лево крило

Добар играч е.....но мислам дека не ни треба....си го имаме Марсело :)

Ај нека е со среќа трансферот на Ди Мариа, се надевам оти ке се покаже у Реал:)

a sto ti e kriv Silva,mesto Di Maria zasto ne ponudija pari za Silva,100 pati podobro resenie

Не е крив Силва, многу повеќе крив е Љоренте, копилето ни за 50 милиони немаше да ни го продаде! А ќе видиме дали би бил 100 пати подобро решение, ќе се уништи у Шити.

Не е крив Силва, многу повеќе крив е Љоренте, копилето ни за 50 милиони немаше да ни го продаде! А ќе видиме дали би бил 100 пати подобро решение, ќе се уништи у Шити.

Замисли Реал Мадрид е во криза, а Валенсија бара Перез да и го продаде Роналдо.
Перез веднаш би прифатил... :vozbud:
А за 50 милиони зборуваш безврска. Реал нудеше само 25 милиони евра за Силва. Проверено. :smir:

Замисли Реал Мадрид е во криза, а Валенсија бара Перез да и го продаде Роналдо.
Перез веднаш би прифатил... :vozbud:
А за 50 милиони зборуваш безврска. Реал нудеше само 25 милиони евра за Силва. Проверено. :smir:

Реал нудеше 32 милиони највише а овој вашиот Љоренте се правеше на Тошо и бараше 35 или 40 незнам точно колку.И Реал после тоа се откажа со многу јасно оправдување како може Силва да вреди повеќе од Виља:toe: и се откажа.

Реал нудеше 32 милиони највише а овој вашиот Љоренте се правеше на Тошо и бараше 35 или 40 незнам точно колку.И Реал после тоа се откажа со многу јасно оправдување како може Силва да вреди повеќе од Виља:toe: и се откажа.

Тоа може го пишувала Марка, но во Валенсија никогаш не пристигналa толкава понуда. :wink:

Епа ништо момци штета што отиде ШЛИВАТА во Сити...нема веке никаква врска со нас и нека крши глава таму.:back:

Јас мислам дека Силва веќе беше договорен, се чекаше само потврда од Мурињо. За Виља да, Љоренте беше дик али за Силва вината е само во Мурињо.

Момци има ли некој што планира да иде на Реал сезонава, да се договориме??? Од прилика 400 евра ќе требаат ако идеме со кола:toe:

Јас мислам дека Силва веќе беше договорен, се чекаше само потврда од Мурињо. За Виља да, Љоренте беше дик али за Силва вината е само во Мурињо.

И јас истото го мислам, само Мурињо кога дојде кажа дека сака игра со брзи крила, а Силва не е таков играч, па затоа го одбра Ди Мариа. А и секогаш кога даваше изјави во врска со засилувањата, го спомнуваше Ди Мариа, дека многу го има пратено како играч, му се свиѓа, а Силва секогаш го одбегнуваше и уште тогаш се знаеше дека Силва нема да му се придружи на Реал. Ќе видиме, уште на подготовките и на првите натпревари во лигата ќе може да се увиде дали Ди Мариа е вистинскиот играч за таа позиција на Мурињо, или можеби требало да се донесе Силва.. :)

Иначе Мурињо застанува во одбрана на Роналдо поради критиките кои ги претрпе за слабата игра во португалскиот дрес. Вели дека слободно може да ужива во одморот, и нема да дозволи наредна сезона одговорноста на екипата да биде на негов грб.

^Интересна изјавава на Мурињо.

Силва бољи да се уништи у Сити него кај нас. Бар нема криво да ми е, иако ми беше поголема желба одколку Марика.:)

И мене ми беше поголема желба од ушљакон.И не ми е мило кога ве слушам вака и сакате да се уништи во Сити.Тој не е ни најмалку крив,крив е оној гомноно Љоренте кој ужива да не уценува.А и Мурињо мислам дека не даде зелено светло а како што се договоривме сите во фан клубов ќе ја почитуваме секоја одлука на Специјалниот.
@djmanga-за постот 2 страни поназад,дај боже да е вистина она што се шпакулира.Твојот збор е на место.За Швајни не треба да се штеди ни 50-60 М.Најголема желба ми е.:pipi:

Штета Швабите барат 50м, ама Реал нуди само 30м:)
http://www.straitstimes.com/BreakingNews/Sport/Story/STIStory_543278.html

--- надополнето ---

Швајни не си оди(you heard it here first :)), знам дека е јак и дека партал ќе прајт со Алонсо заедно, ама клубот не го пуштат ни за троцифрена сумa, клубот е во добра економска состојба, и штом Рибери не го пуштија за 80, нема ни овој. Настрана што тој несака да си оди. I bet my life on that. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom