Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета радоста по освоена титула нема да ми биде толку голема бидејќи нема да можам да му го видам она скиселело лице на она педерчено Лапорта :/

Ма нее, дај боже да освоиме, не се замарам со нив, цело наредно лето има да уживам во титулата.

Иако, морам да признаам, овој состав на Барселона, + Виља, и како што се спомнува Торес, за мене изгледа застрашувачки.. Но го имаме еден од најдобрите тренери на клупата, се надевам ќе ги среди, не за џабе е The Special One.. :D

Штета радоста по освоена титула нема да ми биде толку голема бидејќи нема да можам да му го видам она скиселело лице на она педерчено Лапорта :/

За да се ку.чиш, а? а? а?:)
Ме заболе ...от и за Лапорта и за овие, оние...сакам само титула исто како што кажа Хрис, желен!!!
Епа тоа што не ви се свиѓат Џерард и Коларов и мене исто:toe: Ди Мариа ќе блесне кај нас, ќе смените сите мислења, а повеќето ќе го засакаат:pipi:

Ма нее, дај боже да освоиме, не се замарам со нив, цело наредно лето има да уживам во титулата.

Иако, морам да признаам, овој состав на Барселона, + Виља, и како што се спомнува Торес, за мене изгледа застрашувачки.. Но го имаме еден од најдобрите тренери на клупата, се надевам ќе ги среди, не за џабе е The Special One.. :D

:sakas_ust

Вака нешто мислиш??
rafael+yuste+joan+laporta.jpg

Или вака?
joan-laporta-vs-florentino-perez-rf_29296.jpg

Најбитниот трансфер за нас до година е Маикон,до кај е работата со него???

^Уффф мераци.:vozbud:Како само ќе ни ја засили одбраната и пробивност по десната страна ќе добиеме.Против нападот на Барса сега со Виља мора да имама ѕверска одбрана.

^
Јеа. Сеа го видов, газеше исти Роналдо е.

--- надополнето ---

Него слушнете го ова.
Пред 2 години стигнал во Мадрид како 15 годишен, Марио Мартин бил само еден обичен играч. Момчето со Бугарско потекло има предвидувано светла иднина од многумина.Подоцна мајка му починала и живеел сам во Мадрид.
Две години после тешката несреќа Мартин играл подобро него било кога, и минатата сезона постигнал 20 гола и бил еден од најдобрите кадети. Но, Sportyou.es тврди дека Реал несакал да продолжи и го отфрлил и момчето останало без ништо. Доколку тврдењава се точни, а најверојатно се бидејќи го имало и на As.com, ова е еден од најлошите и најнеморален потег во историјата на клубот.

Бедно ако е точно....

Нашиот играч Рикардо Кака' беше избран за втор најубав фудбалер на Мундијалот.Прв е Горкуф.Патем си личат двајцата помалку..
50is13.jpg

13z27ub.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom