Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Шустер...и Пелегрини го имаа изјавувано тоа.Мислам дека нема да се промени и со Мур.

Поразличен е од двајцава, што вети исполнува
Иначе и додека беше менаџер на Челзи и Интер(за Порто незнам) исто имаше изјави дека нема да го занемарува купот и сегде го освојуваше. Сигурен сум дека ќе обрати максимално внимание на купот чим го изјавил тоа, човек од збор е Мур

Karanka canterano recommended to 'Mou': Jesse Rodriguez

toa e toa so se cekase

--- надополнето ---

Кој бр сакате да земе Џерард?

1. Гуркуф
2. Кака
3. Роналдо
4 и 5 не ми текнува кој беа... глеав прееска на мтв
Добро де овој како се всушност вика?Некои велат Гурков,јас мислев Горкуф,сега читам Гуркуф..И,не знам...Многупати со разни имиња го имам сретнато.Сега на Мурињо да му текне и овој да ни го донесе..Млад е,има желба за игра,и од она што имам гледано од него игра супер.

Инаку,доколку си оди Раул(не дај боже),се прават шпекулации дека КР ќе ја зеде 7,бидејки тоа било неговиот заштитен знак:?

Што се однесува на Кики,Шурикен(така вајда би било)-не е Кики убав...хах.Не знам како му го доделиле 3 место....:tv:

Добро де овој како се всушност вика?Некои велат Гурков,јас мислев Горкуф,сега читам Гуркуф..И,не знам...Многупати со разни имиња го имам сретнато.Сега на Мурињо да му текне и овој да ни го донесе..Млад е,има желба за игра,и од она што имам гледано од него игра супер.

Инаку,доколку си оди Раул(не дај боже),се прават шпекулации дека КР ќе ја зеде 7,бидејки тоа било неговиот заштитен знак:?

Што се однесува на Кики,Шурикен(така вајда би било)-не е Кики убав...хах.Не знам како му го доделиле 3 место....:tv:
36428_399060819772_96686264772_4316706_5868111_n.jpg

Yoann%20Gourcuff.jpg

Yoann Gourcuff. Гуркуф или Горкуф исти .... :)

јас би сакал рамос да остане како офанзивен бек:cug:

b.jpg:tv:
За една недела ке ја гледаме истава слика.:drk:

Прегледај го приврзокот 30878:tv:
За една недела ке ја гледаме истава слика.:drk:
Или можеби Кики ќе му намести црвен на Кака',како што тоа го стори со Руни...Ќе биде интереснo

Кака'-Џерард е еден од малкумината фудбалери во светот кои ја имаат можноста да играат во Реал.Јас сум сигурен дека тој многу го почитува Мурињо и Реал би бил одличен клуб за него..

520lf.jpg

Или можеби Кики ќе му намести црвен на Кака',како што тоа го стори со Руни...Ќе биде интереснo

Кака'-Џерард е еден од малкумината фудбалери во светот кои ја имаат можноста да играат во Реал.Јас сум сигурен дека тој многу го почитува Мурињо и Реал би бил одличен клуб за него..

520lf.jpg
taka e treba gerrard da go smeni klubot ne moze da bide legenda a da nema osvoeno trofei za toa ako sakak da go fane posledniot voz neka ne ceka.
Tesko deka vo anglija ce napravat nesto so ogleda na toa kakov tim pravat ,pred se celzi a potoa i mancester,arsenal tuka se i siti i totenhem pa i everton e dobar tim.

taka e treba gerrard da go smeni klubot ne moze da bide legenda a da nema osvoeno trofei za toa ako sakak da go fane posledniot voz neka ne ceka.
Tesko deka vo anglija ce napravat nesto so ogleda na toa kakov tim pravat ,pred se celzi a potoa i mancester,arsenal tuka se i siti i totenhem pa i everton e dobar tim.

Така треба да го фане последнио воз за во Мадрид и да освое нешто инаку нема да постане легенда :/

520lf.jpg
Замисли се дешава нешто слично со Кака како она со Руни... нема никад да би му простел нешто такво на Роналдо. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom