Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пер незнам дали имаш приметено али цело време пишуваш за Кака во минато време, имал постигнато. Ок не викам дека не беше најдобар играч значи БЕШЕ сите тие успеси му се во Милан, значи не му се бројат. Викаш ке сме го виделе на мундијалот, ако сака нека биде најдобар на СП џабе му е ако следна сезона не се докаже во Реал. Значи доста веке зборење у минатото ова напраиЛ, она напраиЛ види го сега што праи. Гајле ми е што правел у Милан и колку бил добар кога во Реал е тапа, гајле ми е ако изигра добро на СП ако не изигра добро следната сезона.

Болдот. :pos:

Апсолутно се сложувам со постот.

емилија - големо чудо де што освоил. Каде е сеа да му помогне на Реал? И Марадона има 2 Светски П., Италија 2 пати, во Шпанија има све еднаш и што сеа? Глеј го во Аргентина како тренер не го бива за кар. Нема везе тоа, јас немам ништо против Кака ама човекот е тапа џонс. Колку повеќе натпревари изигра од Бенз па помалце голови дае:)

П.С. Кака исти случај како Роналдињо еден добар потег во 3 натпревари и почнува да се враќа во форма, а уствари после се губи:pos2:

Ај доста драпате мадиња за Маријана и Силвана, а почнувате и за Кака

ПС еве една песничка за марија од фегетиве

Пер незнам дали имаш приметено али цело време пишуваш за Кака во минато време, имал постигнато. Ок не викам дека не беше најдобар играч значи БЕШЕ сите тие успеси му се во Милан, значи не му се бројат. Викаш ке сме го виделе на мундијалот, ако сака нека биде најдобар на СП џабе му е ако следна сезона не се докаже во Реал. Значи доста веке зборење у минатото ова напраиЛ, она напраиЛ види го сега што праи. Гајле ми е што правел у Милан и колку бил добар кога во Реал е тапа, гајле ми е ако изигра добро на СП ако не изигра добро следната сезона.
Нормално,знам што пишувам.....ама ме нервирате кога проценувате играч по сезона,без разлика дали се работи за Кака',.Ако сака нека е и за Меси...Мене ме тоа нервира што не можам да рабзерам како можете да знаете дали некој е добар или не по само една сезона :) :).Сега според мене,проблемот со Кака' всушност е што е таква личност.Да не се веќе повторувам-самите знаете колку беше приврзан за Милан.Најубавиот дел од неговиот живот го мина таму,прекрасни моменти доживеа.(пак зборувам минато)Кај него надвладееа психата,додека сега со Бразил е сосема друго..Сепак Бразил е Бразил..-неговата земја,за која од срце игра :):)Инаку јас пишував за се она што успеал,бидејки се зачудив од каде таа сигурност на Вамос-Реал,дека сл.сезона ќе биде тапа :) Менувам тема,не сакам да се караме.Мислам Кака' ми е омилен играч,и не можам лошо за него до зборувам....
Перез-Горкуф ќе биде новиот Зидан во фудбалот..т.е.пак Перез си наумил нешто :):)

Да бе у петок цел свет ќе глеа СП, овој најде да доаѓа тогаш... :kesa:

И доста го пукате со Кака и Њ Ди Тре Катр Марија....

емилија - не е една сезона туку веќе две:smir: последната во Милан и сеа кај нас:toe:

Немој да мислиш дека провоцирам само кажувам тоа што го гледам во последно време:pipi:

емилија - големо чудо де што освоил. Каде е сеа да му помогне на Реал? И Марадона има 2 Светски П., Италија 2 пати, во Шпанија има све еднаш и што сеа? Глеј го во Аргентина како тренер не го бива за кар. Нема везе тоа, јас немам ништо против Кака ама човекот е тапа џонс. Колку повеќе натпревари изигра од Бенз па помалце голови дае:)

П.С. Кака исти случај како Роналдињо еден добар потег во 3 натпревари и почнува да се враќа во форма, а уствари после се губи:pos2:

Добро брат, дали ти најде да зборуваш и да ја обвинуваш Емилија за Кака’ , а цело време го отече со Марија или како и да е. Не сакам да се донесе во Реал тој, играч што игра само со лева а десната му служи како бастун за потпирање. Само спомнете си што правеше Кварезма во Порто со неговата десница, затоа што за да играш фудбал во Португалија, веројатно е доволна една нога, но тоа не поминува и во појаките лиги ! Ако веќе се носи крило, а сигурно ќе се носи, со двете раце потпишувам за Давид Силва. И да, оставете го Кака’ еднаш барем на мира, ќе ви покаже тој каков играч е од наредната сезона !

И сево ова те наведе на заклучок дека сл.сезона нема ништо да направи...?Чудно,многу,многу чудно...:wink:
И,како можете да го обвините за загубите на Реал Мадрид годинава?Тимот се состои од 11 играчи,не е само тој.Единствен кој заслужува капа да му се симнува оваа сезона,како и претходните е Касиљас.Никој од другите не беше совршен сезонава....

Добро брат, дали ти најде да зборуваш и да ја обвинуваш Емилија за Кака’ , а цело време го отече со Марија или како и да е. Не сакам да се донесе во Реал тој, играч што игра само со лева а десната му служи како бастун за потпирање. Само спомнете си што правеше Кварезма во Порто со неговата десница, затоа што за да играш фудбал во Португалија, веројатно е доволна една нога, но тоа не поминува и во појаките лиги ! Ако веќе се носи крило, а сигурно ќе се носи, со двете раце потпишувам за Давид Силва. И да, оставете го Кака’ еднаш барем на мира, ќе ви покаже тој каков играч е од наредната сезона !
:):):)
А колку време се тупи со Шливата да дојде па да дојде, коа јас не го сакам како вие Ди Мариа...јбг.

Тапшање еј ... ај по пп продолжете си да се убедувате кој имал потапа сезона

ВАМОС свати Емилија нема да ти попушти и за ништо нема да признае дека Кака не изигра ко што треба сезонава и постојано ќе ти збори за неговата класа, а ти Емилија свати дека дечкото е заљубен во Аргентинците и во Бензема и исто ко тебе нема да признае дека Ди Мариа не е за во Реал
На крај краева Мурињо најдобро си знае

Ц ц ц ц абе дај те оладите малце со Кака:nesvest:
Дечкото имаше лоша сезона и сеа нечини:nesum:
Потсетитесе малце на Зидан и он првата сезона играше очајно ама се извади со голот во финалето на ЛШ,и после следната сезона цела игра одеше преку него:toe:
Сигурен сум дека и со Кака ќе биде истото:wink:

А колку време се тупи со Шливата да дојде па да дојде, коа јас не го сакам како вие Ди Мариа...јбг.

Значи, играч кој одлично се снаоѓа и со лева и со десна и зрачи со техника, може да игра плеј и крило и е докажан во Шпанската Примера Дивизион, секогаш, ама апсолутно секогаш го ставам пред играч што игра за Бенфика и прави некои финтици во Португалското, каде и Савиола уште на првата утакмица проши цел тим и постигна гол .
Да не ме сфатиш дека имам нешто против тебе, ти пак сакај ја Аргентина и сите нејзини жители, но мора да се гледа малку објективно на работите ;)

Тапшање еј ... ај по пп продолжете си да се убедувате кој имал потапа сезона

ВАМОС свати Емилија нема да ти попушти и за ништо нема да признае дека Кака не изигра ко што треба сезонава и постојано ќе ти збори за неговата класа, а ти Емилија свати дека дечкото е заљубен во Аргентинците и во Бензема и исто ко тебе нема да признае дека Ди Мариа не е за во Реал
На крај краева Мурињо најдобро си знае
хихихииихии

--- надополнето ---

Се јави aiwa со Зидан:icon_lol: Значи Кака ќе праи партали до година:raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom