Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
Сеа ќе треба пола Чиле да го земеме![]()
Мексико ФТВ!!!

А Хесус Навас колку шо го имам пцуено ау ау аууу

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа ќе треба пола Чиле да го земеме![]()
Докажан е у Шпанско, се сеќаваш што му правеше на Марсело ? Сериозен сум за ова...![]()
Ќе лобира гути за него значи![]()
Дарко претера веќе за Ди Мариа:kesa:
Па јас волку гомна не јадев за Кака бе![]()
Можеш да зборуваш што сакаш,Kaka' е Kaka'.Класа играч,играч кој ги има освоено сите можни индувидуални награди,не играч од било кој кадар.Дај малку мисли што пишуваш или како се вели- Мери двапати,сечи еднаш..Една сезона не значи ништо,во споредба со сето она што го има постигната во цела кариераДарко претера веќе за Ди Мариа:kesa:
Па јас волку гомна не јадев за Кака бе, што беше тежок лузер сезонава, а мислам вака и ќе продолжи:)
Такво нешто нема да видиш веќе од Кака' т.е.инцидент...Му се има случено само еднаш.Не ми текнува со кого играше Милан...Знам дека се срчка со еден од спротивните играчи.Но тоа е реткост....Нешто што не верувам ќе се повториАли Иван не се согласувам со тебе во име на добрата атмосфера во тимот...доколку дојде Навас, Кака ќе му биде љубоморен на името Jesus па може да дојде до некакви инциденти во соблекувалната![]()
Во студиото на Sky Sport 24 пред неколку минути од страна на водителот Luca Marchetti бепе објавено дека во Петок,Даглас Мајкон ке направи трансфер во Реал Мадрид за сума од околу 27-28 милиони евра.
Пер незнам дали имаш приметено али цело време пишуваш за Кака во минато време, имал постигнато. Ок не викам дека не беше најдобар играч значи БЕШЕ сите тие успеси му се во Милан, значи не му се бројат. Викаш ке сме го виделе на мундијалот, ако сака нека биде најдобар на СП џабе му е ако следна сезона не се докаже во Реал. Значи доста веке зборење у минатото ова напраиЛ, она напраиЛ види го сега што праи. Гајле ми е што правел у Милан и колку бил добар кога во Реал е тапа, гајле ми е ако изигра добро на СП ако не изигра добро следната сезона.Можеш да зборуваш што сакаш,Kaka' е Kaka'.Класа играч,играч кој ги има освоено сите можни индувидуални награди,не играч од било кој кадар.Дај малку мисли што пишуваш или како се вели- Мери двапати,сечи еднаш..Една сезона не значи ништо,во споредба со сето она што го има постигната во цела кариераОна твое дрво Бензема да не беше подобро оваа сезона?.А,да,ми текна,секогаш дава голови кога сме на сигурна победа-БРАВО за него.Додека Кака' барем беше присутен во некои тешки моменти.Да не беше неговиот гол со Сарагоса,ќе се надевавме ли до крај на победа во Примерата,(некои од нас)?Мислам дека одговорот е НЕ.....Се ќе покаже времето.Оосбено Мундијалот кој е вистинска шанса да го запознаеш вистинскиот Кака'.Дури тогаш ќе видиме кој бил во право.Сепак мислам дека јас ќе сум
![]()
![]()