Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Докажан е у Шпанско, се сеќаваш што му правеше на Марсело ? Сериозен сум за ова... :)

Хрис не си доволно сериозен....Марсело? :) Да кажеше Пепе или Рамос да ме убедиш некако али негрото е бот во дефанзива...и не е некакво мерило на снагата на Навас. Патем и ни вети дека ќе ја тепа Барса...не го исполни ветувањето :) Не го сакам...може ќе вети нешто друго а нема да исполни....педер е :)

Баталете Наваси, Марии, Силви, Чаби партали праи за Шпанија. :D

Бермудски трокут ќе прават

Дарко претера веќе за Ди Мариа:kesa:
Па јас волку гомна не јадев за Кака бе, што беше тежок лузер сезонава, а мислам вака и ќе продолжи:)

Еве ни го и новиот играч Цеск :)

--- надополнето ---

Па јас волку гомна не јадев за Кака бе:)

Остај ме ти мене....сега кога ќе дојде Еми тогаш ќе видиш ти :)

--- надополнето ---

[SIZE=-1]FT[/SIZE]Waterford U. [8 - 0] Salthill Devon
4'[1 - 0]V. Sullivan
goal.gif

21'[2 - 0]P. McCarthy (pen.)
goal.gif

46'[3 - 0]P. McCarthy
goal.gif

49'[4 - 0]V. Sullivan
goal.gif

53'[5 - 0]V. Sullivan
goal.gif

66'[6 - 0]V. Sullivan
goal.gif

84'[7 - 0]P. Murphy
goal.gif

90'[8 - 0]L. Kearney
goal.gif

Добар е овој Суливан :vozbud:

^
Ќе го биде за кај нас:tv: покрај овие играчи ќе шива секој натпревар по еден хеттрик бе:vozbud:

Па јас волку гомна не јадев за Кака бе, што беше тежок лузер сезонава, а мислам вака и ќе продолжи:)
Можеш да зборуваш што сакаш,Kaka' е Kaka'.Класа играч,играч кој ги има освоено сите можни индувидуални награди,не играч од било кој кадар.Дај малку мисли што пишуваш или како се вели- Мери двапати,сечи еднаш..Една сезона не значи ништо,во споредба со сето она што го има постигната во цела кариера :):)Она твое дрво Бензема да не беше подобро оваа сезона?.А,да,ми текна,секогаш дава голови кога сме на сигурна победа-БРАВО за него.Додека Кака' барем беше присутен во некои тешки моменти.Да не беше неговиот гол со Сарагоса,ќе се надевавме ли до крај на победа во Примерата,(некои од нас)?Мислам дека одговорот е НЕ.....Се ќе покаже времето.Оосбено Мундијалот кој е вистинска шанса да го запознаеш вистинскиот Кака'.Дури тогаш ќе видиме кој бил во право.Сепак мислам дека јас ќе сум :P :P

Али Иван не се согласувам со тебе во име на добрата атмосфера во тимот...доколку дојде Навас, Кака ќе му биде љубоморен на името Jesus па може да дојде до некакви инциденти во соблекувалната :)
Такво нешто нема да видиш веќе од Кака' т.е.инцидент...Му се има случено само еднаш.Не ми текнува со кого играше Милан...Знам дека се срчка со еден од спротивните играчи.Но тоа е реткост....Нешто што не верувам ќе се повтори :):)

Во студиото на Sky Sport 24 пред неколку минути од страна на водителот Luca Marchetti бепе објавено дека во Петок,Даглас Мајкон ке направи трансфер во Реал Мадрид за сума од околу 27-28 милиони евра.

Маикон...

Можеш да зборуваш што сакаш,Kaka' е Kaka'.Класа играч,играч кој ги има освоено сите можни индувидуални награди,не играч од било кој кадар.Дај малку мисли што пишуваш или како се вели- Мери двапати,сечи еднаш..Една сезона не значи ништо,во споредба со сето она што го има постигната во цела кариера :):)Она твое дрво Бензема да не беше подобро оваа сезона?.А,да,ми текна,секогаш дава голови кога сме на сигурна победа-БРАВО за него.Додека Кака' барем беше присутен во некои тешки моменти.Да не беше неговиот гол со Сарагоса,ќе се надевавме ли до крај на победа во Примерата,(некои од нас)?Мислам дека одговорот е НЕ.....Се ќе покаже времето.Оосбено Мундијалот кој е вистинска шанса да го запознаеш вистинскиот Кака'.Дури тогаш ќе видиме кој бил во право.Сепак мислам дека јас ќе сум :P :P
Пер незнам дали имаш приметено али цело време пишуваш за Кака во минато време, имал постигнато. Ок не викам дека не беше најдобар играч значи БЕШЕ сите тие успеси му се во Милан, значи не му се бројат. Викаш ке сме го виделе на мундијалот, ако сака нека биде најдобар на СП џабе му е ако следна сезона не се докаже во Реал. Значи доста веке зборење у минатото ова напраиЛ, она напраиЛ види го сега што праи. Гајле ми е што правел у Милан и колку бил добар кога во Реал е тапа, гајле ми е ако изигра добро на СП ако не изигра добро следната сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom