Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Демек не ни го чепкајте Срна ќе ви го купиме Рамос

фала богу игуаин го продолжи одоговорот,ајде нека пројде анализата за буџетот и да зацврсиме одбрaната :)

Вака-така овој Коларов ќе си заврши како наш Пандев. Еве самиот изјавува дека сака да игра во Реал Мадрид, Лотито знаел дека тоа му било голема желба, бла бла, а на Лотито ич око не му трепнува за трансфер. Нека дреми во Лацио, не ни е потребен.

Честитки за Игуаин за продолжувањето на договорот, очекуваме уште многу голови од него во иднина.

Вака-така овој Коларов ќе си заврши како наш Пандев. Еве самиот изјавува дека сака да игра во Реал Мадрид, Лотито знаел дека тоа му било голема желба, бла бла, а на Лотито ич око не му трепнува за трансфер. Нека дреми во Лацио, не ни е потребен.

Честитки за Игуаин за продолжувањето на договорот, очекуваме уште многу голови од него во иднина.

Одлично ќе биде да пропадне трансферот зошто ептен тапа играч е...далеку подобра опција е Таиво

Голема грешка ќе направат ако го дадат Гарај како дел од договорот за Марија....подобро Дренте да го дадат или пак ич да не го ни купуваат :)

Не верувам дека ќе се случи тоа. Мурињо сака да има две замени за стоперските места. Ако го дадат Гарај, ќе мора ново купување.

Aбе и ја сакам да ја опнам Ким Кардашиан па не објавувам по сајтови ебаго.

И шо му продолжија на овој Игуаин, ко не го бива за големи утакмици.

Ако, нека ги изигра он поневазните утакмици, а за големите утакмици како што имаш пишано ги иаме Кака и Роналдо па они ке ги решат...

Абе не ми беше толку за Срна(во линкот шо го ставив)...туку за тоа колку се покварени новинариве...Па нели пола сат го пршвеа Мурињо и овај му одговараше со напомена дека сака 3-4 засилувања,нема да игра деф фудбал..и дека РАМОС Е ПРВ ИЗБОР ЗА ЦЕНТРАЛЕН....А шпанскиов спорт во Челзи го пушти...И сето ова за да испадне дека Реал ѓи"продава" своите најдобри играчи:tapp:

Перез-Кака' дојде во Реал Мадрид со наградата Balon de Oro и наградата за најдобар играч според Фифа и тоа е нешто од голема вредност.Оваа сезона немаше среќа со повредите,но сигурен сум дека следната ќе биде еден од најголемите играчи на Реал Мадрид :):)

Инаку денеска Кака' даде гол на натпреварот Tanzania-Brazil,.Воедно и Бразил победи со 5-1:smir:

Перез-Кака' дојде во Реал Мадрид со наградата Balon de Oro и наградата за најдобар играч според Фифа и тоа е нешто од голема вредност.Оваа сезона немаше среќа со повредите,но сигурен сум дека следната ќе биде еден од најголемите играчи на Реал Мадрид :):)

Инаку денеска Кака' даде гол на натпреварот Tanzania-Brazil,.Воедно и Бразил победи со 5-1:smir:

Против нив ќе даде гол...да не ќе даде против Милан или Лион :)

Како си отиде бразилецот Роналдо од Реал? Му заврши договорот или беше продаден на Милан... Не ми текнува :raz:

Како си отиде бразилецот Роналдо од Реал? Му заврши договорот или беше продаден на Милан... Не ми текнува :raz:

Беше продаден!!
Што ти текна сега за тоа??:nesvest:

При крај беше со договорот, а и не сакаа да му го продолжат, нешто со Капело имаа кавга.

Florentino: "Me gustan mucho Navas y Di María, pero hay que esperar"

Интервју со Перез, вели дека многу му се допаѓаат Навас и Ди Мариа, но нема да брза со одлуката за нивно купување.

Ќе се купат само два или три играчи, и имале време до 31 август за да размислуваат за тоа кои играчи би биле најдобра инвестиција. Секако, нема да чекаат до последниот ден, но не смеат да брзаат, за да не се направи некоја голема грешка, и играчот да биде купен по точна цена.

За Маикон вели дека не треба да се брза, и дека тој е еден од најдобрите играчи на таа позиицја. За Рибери дека не може да го купи затоа што го продолжил договорот, а за Руни дека имаме многу добри играчи на таа позиција. За Мурињо вели дека имале шанса да го ангажираат, и не смееле да си дозволат да не го ангажираат најдобриот тренер во светот. За Гути дека е играч на Реал Мадрид, 11 години е во тимот, и навивачите многу го сакаат. Кога ќе се врател од одмор ќе зборувале за неговата иднина.

Против нив ќе даде гол...да не ќе даде против Милан или Лион :)
Хм,колку ми служи сеќавањето кога игравме со Лион,МП го извади Кака' од сред игра....Која тактика беше тоа?хх....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom