Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака-така овој Коларов ќе си заврши како наш Пандев. Еве самиот изјавува дека сака да игра во Реал Мадрид, Лотито знаел дека тоа му било голема желба, бла бла, а на Лотито ич око не му трепнува за трансфер. Нека дреми во Лацио, не ни е потребен.
Честитки за Игуаин за продолжувањето на договорот, очекуваме уште многу голови од него во иднина.
Голема грешка ќе направат ако го дадат Гарај како дел од договорот за Марија....подобро Дренте да го дадат или пак ич да не го ни купуваат![]()
Aбе и ја сакам да ја опнам Ким Кардашиан па не објавувам по сајтови ебаго.
И шо му продолжија на овој Игуаин, ко не го бива за големи утакмици.
Перез-Кака' дојде во Реал Мадрид со наградата Balon de Oro и наградата за најдобар играч според Фифа и тоа е нешто од голема вредност.Оваа сезона немаше среќа со повредите,но сигурен сум дека следната ќе биде еден од најголемите играчи на Реал Мадрид
Инаку денеска Кака' даде гол на натпреварот Tanzania-Brazil,.Воедно и Бразил победи со 5-1:smir:
Како си отиде бразилецот Роналдо од Реал? Му заврши договорот или беше продаден на Милан... Не ми текнува :raz:
Како си отиде бразилецот Роналдо од Реал? Му заврши договорот или беше продаден на Милан... Не ми текнува :raz:
Хм,колку ми служи сеќавањето кога игравме со Лион,МП го извади Кака' од сред игра....Која тактика беше тоа?хх....:smir:Против нив ќе даде гол...да не ќе даде против Милан или Лион![]()