Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lotito
"por 15 millones de euros no se compran ni las botas de Kolarov".

:pos:

Се надевам Флоро ќе му каже да си ги напика патиките на Коларов у анусот.

Taiwo FTW!!!

Хахахаха нема грешка, нека си уживаат:wink: иначе честитки за Игуаин, нека продолжи со добри игри, многу голови и дај више еднаш нека се покажува на големи утакмици, стварно е дрво дечкото...ма ајде молим ти сеее...хах:P:back:

Хахахаха нема грешка, нека си уживаат:wink: иначе честитки за Игуаин, нека продолжи со добри игри, многу голови и дај више еднаш нека се покажува на големи утакмици, стварно е дрво дечкото...ма ајде молим ти сеее...хах:P:back:

Ќе го шитнат Рамос:sport1: на негово место ќе го:jaj: донесат Маикон:music1: или Срна:lazgo: ти немора да се нервираш ништо....тука ќе ти е Каналес...тој е симпа момче :pipi: за твои годинки е одличен:kafe: :drk::vozbud:

Ќе го шитнат Рамос:sport1: на негово место ќе го:jaj: донесат Маикон:music1: или Срна:lazgo: ти немора да се нервираш ништо....тука ќе ти е Каналес...тој е симпа момче :pipi: за твои годинки е одличен:kafe: :drk::vozbud:

Ај па и ти не јади бубрези многу многу:) ти кажав и на мсн!!! Има да ќутиш за да не те рашљакам:P:back: и го неќу Каналес бе, Рамос го сакам, така да чао фан клуб Реал....ќе фатам накај фан клуб Челзи:):pipi:

P.S. Се ова горе наведеново е грешно, така да ако реши Рамос да иде негде среќен му пат, не е врзан типот за Реал:) а мене нема да ме избркате од тука НИКАД...што да ви праам:pipi::back:

Ај па и ти не јади бубрези многу многу:) ти кажав и на мсн!!! Има да ќутиш за да не те рашљакам:P:back: и го неќу Каналес бе, Рамос го сакам, така да чао фан клуб Реал....ќе фатам накај фан клуб Челзи:):pipi:

P.S. Се ова горе наведеново е грешно, така да ако реши Рамос да иде негде среќен му пат, не е врзан типот за Реал:) а мене нема да ме избркате од тука НИКАД...што да ви праам:pipi::back:

Like за болдот. :)

11c421w.jpg

Кој знае што муабет ќе прават сеа. :tv:

edit: не видов, бокио пишал пред мене. :D

Toa e добро...да има малку и девојки да освежуваат....уште ти и Емилија останавте се друго пендреци(шо би рекол еден другар мој:pos2:)

--- надополнето ---

А кој беше тој шо праел муабет со Роналдо на ФБ и овај му дозволил да зборува во свое име(на фан клуов имаше пишано)....плс потсететеме:smir:

Picture-151.png

^ Остај го ме спука не го задевај да не се јави од некоја страна :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom