Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај си го гледал ти овај Ван дер вил ?

Го имам гледано во Ајакс. А и сега за репрезентација е прв избор за десен бек, ептен ми прае ќејф. Има све што е потребно за бек а + е и млад. Гледам Барса се интересира за него, жално ќе биде ако го дрпнат они. Го имаат Алвеш, ние немаме асален десен бек (Мур јасно кажа дека Рамос ќе игра централен).

Хунти и Дренте немаат ништо покажано за репрезентација (ако Ередивизие не ти е мерило за квалитетот на играчиве), за разлика од тоа што го покажува Ван дер Вил за репрезентација.

Хунтелар кога дојде веќе беше стандарден во репрезентација, се правеа споредби со Руд итн. Дренте покажа многу во младинскиот тим, али ајде пак младински. Да не ги заборавам Снадјер и Рафа, играат многу подобро во репрезентацијата па лани ми се плачеше кога ги гледав. А и не е некое мерило играње против Унгарија, холанѓаниве имаат сомнителна одбрана (факинг Ван Бронхорст уште игра) така да дур не покаже нешто повеќе на светсково уште останува млад недоквакан играч :) Радо би земал некој шпанец, (Азпикулета) кој што игра во Шпанија со јаки екипи него некој кој што тимот му нема земено титула од 2003.

Мада залудно муабетов кога Маикон ќе дојде.

Го имам гледано во Ајакс. А и сега за репрезентација е прв избор за десен бек, ептен ми прае ќејф. Има све што е потребно за бек а + е и млад. Гледам Барса се интересира за него, жално ќе биде ако го дрпнат они. Го имаат Алвеш, ние немаме асален десен бек (Мур јасно кажа дека Рамос ќе игра централен).

Хунти и Дренте немаат ништо покажано за репрезентација (ако Ередивизие не ти е мерило за квалитетот на играчиве), за разлика од тоа што го покажува Ван дер Вил за репрезентација.

Си го гледал за Ајакс.. не мебај. :) Ако го имаш гледано то е максимум 2 пати, а дете некое шо изиграло 2 пати убо во Ајакс мислам дека не ни е потребно.

------------------------Каси-----------------
--Aрбелоа-----Рамос---Албиол-----Марсело
----------Цеск-------Чаби------------------
Роналдо---------------------Силва-------
-------------Кака /-------------------
----------Игуаин/ ---------------

Пепе, Гарај, Лас, ВДВ, Маркос Алонсо, Бензема, Каналес, Парехом Гранеро, Хуанфран активни замени.

:)))) тешко остварливо

Нека спукаат по 50ка за Силва и Цеск одма ги земаат, и така ќе дават 100че за Маиконовци Коларовци исти курац ти се

А за лев бек шо прајме ? :)

Ја ќе играм, да му веруваш на дедо. :tv:

Ја сум за Ешли или некој старец што може да игра и лев и централен, нешто како Хајнце. :) Марсело е доволно добар за да игра со просечните екипи во ла лига, за другите утакмици старецот.

Ај старци шо ке кажете за Капдевиља ? :smir:

Коларов е само едно неизделкано дрво, што сеуште не е ништо посебно(од кога ќе се уверите, тогаш не треба)...Наследници на Карлос, Кафу, Маикон, Михајлович итн., ги има еден куп тие. Најдобар избор Таиво, Евра, Клиши или нашиве Арбелоа и Марсело друг никој:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom