Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рамос зверон ! И нешто од Бензема....

--- надополнето ---

Пепе тепачот ! :ojea:

Што има врска тоа ако игра за Барса,досега си играше за Валенсија која ја сакам како екипа а си игра и за Шпанија.Се надевам дека нема во дресот на Барса да не загрози.Тури му к.р на Ди Мариа кој се надевам нема да дојде во Реал.

Добро бе тоа е една од твоите желби и јас сум сакал да дојде Рикелме ама не ми се исполни желбата и што сеа? да земам да се убијам...(иначе интересно ми беше со Меси што ми верувавте дека ми е омилен играч:pos2: и поединци се фураа:pos2:)

Добро бе тоа е една од твоите желби и јас сум сакал да дојде Рикелме ама не ми се исполни желбата и што сеа? да земам да се убијам...(иначе интересно ми беше со Меси што ми верувавте дека ми е омилен играч:pos2:)
Никој не рече да се убиеме,сите си имаме омилени играчи кои сакаме да ги видиме во дресот на Реал.Мене со Бекам ми се исполни желбата.Него ај да не бегаме од оф топик,мислам дека заслуживме малку одмор,не сакам деновиве било какви шпекулации во врска со Реал а камо ли трансфери.Сакам да се посветам на репрезентативниот фудбал(Шпанија).

Бенфика преговара со Панатеикос за Лето, кој треба да биде замена за Ди Мариа. значи дека Ди Мариа е блиску до Реал

Aко не мислеа да го играат Игуаин, немаше ни да му понудуваат друг посолиден договор. Chillout.

Последици од братството со Кака:drk:

шала
Ах,љубов...хаха(малку да се насмееме)
vf8kue.jpg
д

Некои шпекулации не можам да сфатам, глупа шпекулација за Милито или Келини, што кур ќе ни се такви играчи коа ги имаме за извоз, и која е алтернативата за Маикон?

Некои шпекулации не можам да сфатам, глупа шпекулација за Милито или Келини, што кур ќе ни се такви играчи коа ги имаме за извоз, и која е алтернативата за Маикон?

Ахх, само кога би прочитал барем шпекулација за Ван дер Вил...би бил задоволен :)

Ахх, само кога би прочитал барем шпекулација за Ван дер Вил...би бил задоволен :)

Млад холанѓански пилиштар. Pass.

Или Маикон или Арбелоа. Или Кафу.

Млад холанѓански пилиштар. Pass.

Или Маикон или Арбелоа. Или Кафу.

Ајде ќути, ѕвер е детето :) За разлика од Арбелоа, знае и офанзивно и дефанзивно да игра. Арбелоа е супер, ама да играше пред едно 20 год. Фудбалот денеска е друг, секој сака бекови што знаат да направат продор и центаршут како што треба, а Арбелоа нема ништо од тоа.

Ајде ќути, ѕвер е детето :) За разлика од Арбелоа, знае и офанзивно и дефанзивно да игра. Арбелоа е супер, ама да играше пред едно 20 год. Фудбалот денеска е друг, секој сака бекови што знаат да направат продор и центаршут како што треба, а Арбелоа нема ништо од тоа.

Кај си го гледал ти овај Ван дер вил ?

И Хунтелар и Дренте ѕверови беа :)

Арбелоа е сосема солиден и во напад. Али како десен бек, лев не. За толку мала разлика во квалитет не вреди да се даваат пари, башка што мислам дека Арбелоа е поискусен и постабилен од некое дете од Ајакс. Доста ми е од надежи, сакам докажан квалитет и искуство.

пс:

Пасот од Алонси, jizz in my pants.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom