Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Последици од братството со КакаХехехе....изјавана на Роналдо....
Го стигнав врвот на светот,сега сакам бесмртност.

шала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Последици од братството со КакаХехехе....изјавана на Роналдо....
Го стигнав врвот на светот,сега сакам бесмртност.
Што има врска тоа ако игра за Барса,досега си играше за Валенсија која ја сакам како екипа а си игра и за Шпанија.Се надевам дека нема во дресот на Барса да не загрози.Тури му к.р на Ди Мариа кој се надевам нема да дојде во Реал.
Никој не рече да се убиеме,сите си имаме омилени играчи кои сакаме да ги видиме во дресот на Реал.Мене со Бекам ми се исполни желбата.Него ај да не бегаме од оф топик,мислам дека заслуживме малку одмор,не сакам деновиве било какви шпекулации во врска со Реал а камо ли трансфери.Сакам да се посветам на репрезентативниот фудбал(Шпанија).Добро бе тоа е една од твоите желби и јас сум сакал да дојде Рикелме ама не ми се исполни желбата и што сеа? да земам да се убијам...(иначе интересно ми беше со Меси што ми верувавте дека ми е омилен играч:pos2![]()
Ах,љубов...хаха(малку да се насмееме)Последици од братството со Кака
шала
Некои шпекулации не можам да сфатам, глупа шпекулација за Милито или Келини, што кур ќе ни се такви играчи коа ги имаме за извоз, и која е алтернативата за Маикон?
Ахх, само кога би прочитал барем шпекулација за Ван дер Вил...би бил задоволен![]()
Млад холанѓански пилиштар. Pass.
Или Маикон или Арбелоа. Или Кафу.
Ајде ќути, ѕвер е дететоЗа разлика од Арбелоа, знае и офанзивно и дефанзивно да игра. Арбелоа е супер, ама да играше пред едно 20 год. Фудбалот денеска е друг, секој сака бекови што знаат да направат продор и центаршут како што треба, а Арбелоа нема ништо од тоа.
Ајде ќути, ѕвер е дететоЗа разлика од Арбелоа, знае и офанзивно и дефанзивно да игра. Арбелоа е супер, ама да играше пред едно 20 год. Фудбалот денеска е друг, секој сака бекови што знаат да направат продор и центаршут како што треба, а Арбелоа нема ништо од тоа.