Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
130507.jpg

Два клучни голови за титула, тоа ако не е битна утакмица незнам што е.

Битно дае гол во голем натпревар. :)

@ivan1real, сеа ќе дојде некој и ќе ти рече да не живееш во минатото. :wink:
Под голем натпревар јас подразбирам натпревар во кој се одлучува нешто и не смееш да изгубиш,не против пензионерите.Бензема беше уште една грешка на Перез,ќе го колнам цел живот за тие 5 М со Виља.

Под голем натпревар јас подразбирам натпревар во кој се одлучува нешто и не смееш да изгубиш,не против пензионерите.Бензема беше уште една грешка на Перез,ќе го колнам цел живот за тие 5 М со Виља.

И натпреварот со Милан беше од голема важност, ако и тогаш бевме поразени од нив не знаеше само кој срам ќе беше тоа. А и во многу незавидна ситуација ќе бевме после тоа коло, Милан ќе се одлепеа на врвот, па ќе требаше со Марсеј да се бориме за второто место, што не смееше да се дозволи со ваков тим да се бориш за второ место во групната фаза.

И петте милиони немаат никаква врска...

И натпреварот со Милан беше од голема важност, ако и тогаш бевме поразени од нив не знаеше само кој срам ќе беше тоа. А и во многу незавидна ситуација ќе бевме после тоа коло, Милан ќе се одлепеа на врвот, па ќе требаше со Марсеј да се бориме за второто место, што не смееше да се дозволи со ваков тим да се бориш за второ место во групната фаза.

И петте милиони немаат никаква врска...
Голем к*р,поарно да си бевме втори можит со манчестер ќе изигравме подобро а и да изгубевме барем знаеш од Манчестер а не од Лион.А 5-те М ќе ги осетиме в година на Ел Класико.

Голем к*р,поарно да си бевме втори можит со манчестер ќе изигравме подобро а и да изгубевме барем знаеш од Манчестер а не од Лион.А 5-те М ќе ги осетиме в година на Ел Класико.

А од кај знаеш дека ќе бевме второ ? Може ако изгубевме од Милан, ќе изгубевме и од Марсеј.

А за петте милиони сакам да ти кажам дека лани Перез уште одма виде дека Валенсија се тешки за преговарање, па затоа не ни имаше преговори за Виља, туку Марка на тепка си пишуваа, демек ако испадне нешто од тоа тие да бидат првите што ќе го дознаат тоа.

И ми се гади од вакви навивачи у фан-клубов, уште во јуни месец што се предаваат.

А од кај знаеш дека ќе бевме второ ? Може ако изгубевме од Милан, ќе изгубевме и од Марсеј.

А за петте милиони сакам да ти кажам дека лани не ни имаше преговори за Виља, туку Марка на тепка си пишуваа, демек ако испадне нешто од тоа тие да бидат првите што ќе го дознаат тоа.

И ми се гади од вакви навивачи у фан-клубов, уште во јуни месец што се предаваат.
Ти па беше таму па виде дали имаше преговори или не.Јас никогаш не сум се предал за разлика од некои кои после поразот од Барса почнаа да изјавуваат,дека се откажуваат,дека со оваа политика ќе пропаднеме,дека сме клуб само за маркетинг итн.Само тоа што Виља не дојде во Реал никогаш нема да го преболам.

Ке добива повеке шанса в година Бензема ако се докаже ке игра пред Игуаин. Ако не успее ке му мине сезоната како оваа, па нека му ја мисли он после. А и на крај краева добро би било да играат и двајцата напаѓачи...на она што го покажаа во некоклуте укажани ситуации минатава сезона, беа совршени.

Ти па беше таму па виде дали имаше преговори или не.Јас никогаш не сум се предал за разлика од некои кои после поразот од Барса почнаа да изјавуваат,дека се откажуваат,дека со оваа политика ќе пропаднеме,дека сме клуб само за маркетинг итн.Само тоа што Виља не дојде во Реал никогаш нема да го преболам.

:pos2: големо чудо, не дошол "најдобирот голгетер во историјата на фудбалот":kesa: Тука е Бенз бе со Хиго заедно:smir:
Тури му к.р сеа игра за кај нашиот најголем и најомразен ривал:toe:

Не бев, али само малоумници не можат да сфатат зошто Виља не дојде во Реал.

И штом рече дека тие 5 мил. ќе ги осетиме на првото Класико, тоа значи дека Виља ќе ни здрви 5 комада, и ќе бидеме поразени со 5-0. Освен ако не мислиш дека гол-машината Игуаин ќе даде 6. :)

A Игуаин? :icon_neut
Не го правев јас составот.,го најдов така на фејсбук...Инаку и јас сум за Игуаин...со останатиот дел се согласувам доколку дојдат тие останатите и секако Силва е добредојден):)

Хехехе....изјавана на Роналдо....
Го стигнав врвот на светот,сега сакам бесмртност.

:pos2: големо чудо, не дошол "најдобирот голгетер во историјата на фудбалот":kesa: Тука е Бенз бе со Хиго заедно:smir:
Тури му к.р сеа игра за кај нашиот најголем и најомразен ривал:toe:
Што има врска тоа ако игра за Барса,досега си играше за Валенсија која ја сакам како екипа а си игра и за Шпанија.Се надевам дека нема во дресот на Барса да не загрози.Тури му к.р на Ди Мариа кој се надевам нема да дојде во Реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom