- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 273
A, aj ти објасни ми како дојде до тој твој став дека Игуаин не заслужува да игра?
Абе прво не го бива за големи утакмици,значи кога игра под притисок се губи во целост

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A, aj ти објасни ми како дојде до тој твој став дека Игуаин не заслужува да игра?
Абе прво не го бива за големи утакмици,значи кога игра под притисок се губи во целостПлус секој гол што го даде изминатава сезона или било на среќа да ја потфати топката или пак некој друг да му ја сервира и он само да ја забие
Кажи ми ти кога он направил повеќе од една соло-акција?Кога сам се изборил да даде гол???:salut:
Абе прво не го бива за големи утакмици,значи кога игра под притисок се губи во целостПлус секој гол што го даде изминатава сезона или било на среќа да ја потфати топката или пак некој друг да му ја сервира и он само да ја забие
Кажи ми ти кога он направил повеќе од една соло-акција?Кога сам се изборил да даде гол???:salut:
^
Пошто очигледно многу многу ги немаш гледано утакмиците од сезонава, еве ти едно видео кај шо има некои од голчињата кои се "на среќа дадени и не изборени" oд Игуаин. Не мора цело клипче да го гледаш, доволно ти се првите 3-4 минути.
Аииииии...ти или имаш нешто против Игуаин или го немаш пратено Реал сезонаваЕве ти клип погоре, гледај ги сите голови и кажи колку му се “сервирани“.
Ди Мариа го барале и Барса, одма да се откажеме чим го бара Пеп тотално разочарување ќе биде xD
Секој може да дава голови против Гетафе,Валадољид,Расинг или АлмериаКаде е на поважните утакмици??Погледај го делот со Валенсија како ги постигна головите??Значи првиот кој му го сервира и вториот само да го смени правецот на топката
![]()
Ајде добро, Игуаин давал голови против Гетафе, Еспањол, Сарагоса и не заслужува прв состав, а Бензема против кој давал голови па да заслужил пред него да игра?Секој може да дава голови против Гетафе,Валадољид,Расинг или АлмериаКаде е на поважните утакмици??Погледај го делот со Валенсија како ги постигна головите??Значи првиот кој му го сервира и вториот само да го смени правецот на топката
![]()
Ајде добро, Игуаин давал голови против Гетафе, Еспањол, Сарагоса и не заслужува прв состав, а Бензема против кој давал голови па да заслужил пред него да игра?
Ајде добро, Игуаин давал голови против Гетафе, Еспањол, Сарагоса и не заслужува прв состав, а Бензема против кој давал голови па да заслужил пред него да игра?