Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може , ако сакате да го прочитате мојот нов пост на мојот блог. Постот е посветен на Мурињо.
http://kaljoreal4.blog.mk/

runi vo real za 100 milioni evra
real go kupuva gerrard
abe murinjo znae da gi pode transferite znae so mu treba respek a toa pokraj se drugo

Може , ако сакате да го прочитате мојот нов пост на мојот блог. Постот е посветен на Мурињо.
http://kaljoreal4.blog.mk/

2003 е Куп УЕФА за Порто, 2004 е ЛШ.
Челзи е екипа која редовно игра во еврокупови 7-8 години пред Абрамович, сезона во УЕФА, сезона во ЛШ, грубо кажано. Претежно во УЕФА. 2000та и четвртфиналист во ЛШ, испаѓа од Барселона на продолженија. И иако Раниери е лузер, Мурињо треба да му се поклони за основата на „неговиот“ шампионски Челзи. Чех, Тери, Галас, Лампард, Макелеле, Робен, Џо Кол, Даф од Раниери + Дрогба, Карваљо и Фереира од Мурињо. Неуспехот во ЛШ со Челзи за мене е единствен минус од неговото време, па и контраверзите ко Ешли Кол и Галас на пример не му ги забележувам, само ЛШ. Фантомскиот гол на Ливерпул в ред, ама другите две сезони се и негова значајна вина. Човече бре, еден пенал да се погодело само во серијата, па макар и на Енфилд против Ливерпул. Срамота. Да не го спомнувам и орањето на Стемфорд Бриџ против Барселона. Очигледно не сите во Европа „му се плашеле“ на тој Челзи, уште помалку на овај сегашниов, кој Мурињо чисто го кажува ко „негов Челзи“, „негови момчиња“.
Околу „екипата“, во неа тој бара и тренер, асистент, од околината на клубот. Раул тренер или асистент? Тешка работа.
Не знам дали го гледал 48 или 480 пати првиот натпревар помеѓу Челзи и Интер пред вториот, ама кога јас кој отстрана ги знам играчите на Челзи, видов дека Челзи нема оружје за одбраната на Интер; не верувам дека тој кој најголемиот дел од нив директно ги познава, имало потреба за такво нешто. Што ли правел за Барселона тогаш?!?!
Special One не е од сега, никој не го ни нарече така. На првата пресконференција во Челзи самиот кажа: „Не сметајте ме арогантен, ама јас сум Европски Шампион и затоа мислам дека сум Специјален (или Special One на англиски).
И не знам од каде тоа дека пееле песни пред натпревари во Челзи, никогаш и никаде не сум сретнал. Знам дека „ѕвездиштата“ пуштаат песни толку јако што се слушало „на километри“, особено нигерите со нивните рап-глупости.

То како забелешки, инаку другото в ред, особено за посветеноста во работата.

real go kupuva gerrard
abe murinjo znae da gi pode transferite znae so mu treba respek a toa pokraj se drugo
Jaс мислам ако дојдат тоа ќе прерасне во циркус.Кој ќе седи на клупа,кој ќе игра..Преголема конкуренција ќе има.Врвни играчи,играчи со светско реноме на едно исто место.Ќе се натпреваруваат повеќе за индувидуални награди отколку за тимот..Подобро е никој од овие двајца да не дојде...Можеме да искористиме некој од младинската школа...и 2-3 трансфери.(Силва,Маикон,Коларов)-не знам,нешто во тој тек :):)

dobro utro ti ja gledas emisijata murinjoteka
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61590
http://www.as-sport.com.mk/index.ph...ticle&id=576:2010-06-02-12-47-56&catid=5:text
mora na nekoj da mu se nacrta pa i sega ce mi pobara da mu prevedam
ne sum izmisluval jas
ako novinarite koristat alkohol ne sum jas kriv

E za ova boldiranoto si 100% vo pravo. Ama, bolje ne ni gi objavuvaj koga ke vidis, kakvi se gluposti se pisuvaat. Стивен Жерар:pos2:

E za ova boldiranoto si 100% vo pravo. Ama, bolje ne ni gi objavuvaj koga ke vidis, kakvi se gluposti se pisuvaat. Стивен Жерар:pos2:
jas procitiv i toa so go procitav go kazuvam ne go izmisliv inace i ti imas pravo a i kako prvo ne sum za real madrid ama sakav go kazam da mu go cujam mislenjeto ama tebe najmnogu te pogodi murinjotekata i pianite noviunari

real go kupuva gerrard

Ова изгледа пак е некоја шега, мислам дека Руни не иде никаде, останува кај нас, туку манете за тоа со Руни, затоа што сега имате и тренер и добар тим и мислам дека сега е време да го вратите стариот сјај.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom