Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Мурињо му фалеле 7-8 засилувања?????Ај наздравје отиде титулата.Па кој к.р му е на тој?Сака титула да освои или да го уништи Реал уште толку.Еден до двајца играчи и доста е.
Какви 7-8 засилувања, денес Мурињо изјави дека ќе бидат 3-4 засилувања, колку да се зацврсти екипата

Какви 7-8 засилувања, денес Мурињо изјави дека ќе бидат 3-4 засилувања, колку да се зацврсти екипата

На некои вести кажаа 7-8.
Доаѓање на Маикон, Коларов, Де Роси и ди Мариа очекува Жозе Мурињо, со цел да го оформи стартниот состав на Реал Мадрид за новата сезона, открива АС.
Повикувајќи се на интервјуто што тој го даде пред некој ден тимот на Реал во наредната сезона би изгледал вака:

На голот останува Икер Касиљас, одбраната ќе биде сочинувана од Маикон од Интер, Серхио Рамос - како централен дефанзивец, Пепе и Коларов од Лацио. Де Роси од Рома и Чаби Алонсо ќе играат зад Кака во средината на теренот како играчи за врска.

По двете крила ќе атакуваат Кристијано Роналдо и Анхел ди Мариа од Бенфика а нападот ќе биде предводен од страна на Бензема кој ќе добие предност пред Гонзало Игуаин.

Мурињо е вљубен во техниката на францускиот репрезентативец. Раул ќе остане само доколку ја прифати својата улога во тимот а фудбалери како Дренте ќе си одат.

Иначе ова е од Спортденес.
Нкекако ова ич не ми се свиѓа.Поготово делот со нападот.Али знаеме колку е сепак ова вистина.

Коа више збориме у воздух :)))))))

otromou.png

лесно се откажа од Кака :)

и не копирај формации од Барса :pos2:

Јас сум за Силва пред Ди Мариа, има искуство во оваа лига, може да игра и плеј и крило, (зависи, по потреба) и е подокажан одколку Ди Мариа, а цената не е голема разлика.

Икер (Адан) Маикон (Арбелоа) Рамос (Гарај) Пепе (Албиол) Коларов (Марсело) Чаби (Гаго) Лас(Мамаду) Кака (ВДВ/Парехо) Роналдо(Каналес/Бензема/Гранеро) Ди Мариа (Каналес/Бензема/Гранеро) Игуаин (Бензема/Раул)

--- надополнето ---

El padre de Higuaín se ha reunido hoy con Jorge Valdano

La reunión se ha producido tras la presentación de Mourinho, lo que confirma que cuenta con él.

Таткото на Игуаин се сретнал со Валдано, Валдано му потврдил дека смета на Игуаин.

Ех ех, чим почнуваме со желби, ондак Есиен :pipi:

Него дај нека му го продолжат договорот на Гонзало што побрзо, што е сигурно, сигурно е :)

Добредојде царе.

Е сеа ке го гледаме вистинскиот Реал Мадрид. Ова ми се свига кај него што е конкретен го сакам тој, тој, тој и тој. Нема Перез или Валдано што сакаат. Јас ги сакам тие 4ца и крај. Ке видите како ке се преродат некој играчи што ги немаше толку минатата сезона. Оваа година ке видиме дека стварно се исплатиле тие 250 милиони дадени за засилувања.

Mурињооооооооооооооо:vozbud:...Ауфф мераци:):)....А Бензема пред Игуаин.....ЛАЈК ИТ!

Честитки до Специјалистот на деценијата:pipi: Убав провод ти посакувам во тимот:tv: Иначе ако ги обожавам Аргентинците со тоа и оние во Реал...Хиго и Бенз ми се омилени во Реал ама сепак повеќе мерак ми прави Бенз ако неможе двајцата да играат, а и да биде Хиго прва постава не ми смета...:smir:

--- надополнето ---

И уште нешто... ДОАЃАЈ ВЕЌЕ БЕ ДИ МАРИААААА:vozbud: каков Силва - Шлива нека седи во Валенсија да скапува...

Mислам дека веке време е да го видиме првото засилување сезонава. :D

Официјално прво засилување е ПИПИТА го продолжи договорот за три сезони или до 2016 година

TO! Желбата ми се исполни.. а и ви викав да си ставите постот во букмарк дека Игуаин нема да оди никаде не сега и не за 3-4 години. Ме мрзи да барам сега. Ајде нека си бараат друга алтернативе овие шо мислеа дека ке го земат. :DD <3 Pipita

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom