Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шознам ја сум повеќе за Мориентес. :toe:

Шознам ја сум повеќе за Мориентес. :toe:

Не си смешен Мориентес е еден од најдобрите напаѓачи што се играле во дресот на Реал....би сакал пак да ги гледам во тандем него и Раул:)

--- надополнето ---

Inter Star Samuel Eto’o Won’t Rule Out Real Madrid Move After the World Cup - Report

“Go to Madrid? First I want to play in the World Cup, then we’ll see,” he told reporters, according to Spanish newspaper AS.

Не си смешен Мориентес е еден од најдобрите напаѓачи што се играле во дресот на Реал....би сакал пак да ги гледам во тандем него и Раул:)

--- надополнето ---

Inter Star Samuel Eto’o Won’t Rule Out Real Madrid Move After the World Cup - Report

“Go to Madrid? First I want to play in the World Cup, then we’ll see,” he told reporters, according to Spanish newspaper AS.

И ја би сакал ама да е 2001 :)

Море каков Пипита, Ди Стефано да го вратиме...најдобро!

Иначе само екстрим може да го врати Мориентес :pos2:

Море каков Пипита, Ди Стефано да го вратиме...најдобро!

Иначе само екстрим може да го врати Мориентес :pos2:

Со која формација онаа Роналдо и Бензема кај си додаваат цик-цак или онаа другана? :)

--- надополнето ---

Ел Нињо ќе го земеме бе :vozbud:

Да не навиваш ти за другиот тим од Мадрид? :)

Утакмицата вчера за екстрим била свршаање : )

Момци со среќа нека ни е Мур. Доколку мораше да се замени МП, ова дефинитивно беше најдобрата алтернатива. Да не должам многу дали требал или не требал да се смени МП... но ајде нека се покаже Мурињо како подобра замена.

^ Дефинитивно фали тој каракер и менталитет, за кој што треба многу време за да се створи.

--- надополнето ---

carnesilvaluisdeo.jpg

На Мурињо му фалеле 7-8 засилувања?????Ај наздравје отиде титулата.Па кој к.р му е на тој?Сака титула да освои или да го уништи Реал уште толку.Еден до двајца играчи и доста е.

Честитки , белким ке земете некоја титула со овој тренер ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom