Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кој тренинг го барате кога едните се со репрезентација а другите се на одмор ? :)

Е незнаев дека се на одмор

Ај честитки за Мурињо:) Искрено многу ми е криво за Пелегрини, неќев да си иде, ама тоа е тоа. Се надевам дека сеа Реал на чело со Мурињо ќе се покаже во она вистинското светло, бидејќи во позадина има одличен тим, каде што со некои минимални промени може да се дојде до совршенство. Очекувам добро одиграни утакмици зачинити на крајот со титули...ама ај има сеа време за новава сезона:) Среќно уште еднаш:pipi:

Па како имаше слики и клипчиња преку цела година ?
Друго е слики, а друго е да снимаш...и како што знам немаше секој ден, снимки од тренинзи. Како што отварам секој ден страници некои, не сум приметил баш дека секој ден снимки.

Силва прв ке дојде со гаранција.

Силва прв ке дојде со гаранција.

Абе ако дојде во ред е, не го мразам...туку повеќе би сакал Ди Мариа, епа сеа ако биде Силва и тогаш во ред што да правам. Не како поединци тука Рибери клошар, сељак, човекот е ѕвер само оваа сезона му е слаба. Ди Мариа исто неможе, зошто? зошто бил Шпанец Силва, па да му ја е..м мамицата на Силва:nerv:

Затоа што е шпанец и затоа што е 5 класи подобар од Ди Мариа.

Абе ако дојде во ред е, не го мразам...туку повеќе би сакал Ди Мариа, епа сеа ако биде Силва и тогаш во ред што да правам. Не како поединци тука Рибери клошар, сељак, човекот е ѕвер само оваа сезона му е слаба. Ди Мариа исто неможе, зошто? зошто бил Шпанец Силва, па да му ја е..м мамицата на Силва:nerv:
Силва може да игра на позицијата на Ди Мариа и пак би можеле до некаде да ги споредиме, но Силва може да игра и плеј,+ е Шпанец, а и цените им се тука некаде. Затоа повеке и јас го преферирам Силва.

Него гледам зачестени се шпекулациите за Џеко, веке некој Германси весници потврдиле дека Џеко за неколку дена ке биде играч на Реал. Ако ова се деси ке отерам све у 3 лепе. Мислам дека шансите Игуаин да не напушти се поголеми одколку да остане. Памтете ми го зборов.

Затоа што е класично крило додека пак Силва може да игра на многу позиции и има искуство во Примера а ако вреди Ди Мариа повеќе од Силва и ако Реал е подготвен да даде 40М€ за него ...:kesa:

П.С. Извинете за видеово ама морав да го поставам за да го видите...Пенал Рулет на ВЕКОТ:pos::pos::pos:

Силва>Ди Мариа+Рибери.Од Шпанциве да не бегаш.Моментално се врвот на светскиот фудбал,тоа се надевам ќе го докажат во Јужна Африка(Барса да не глупа што ги зеде Виља и веројатно Фабрегас).Само ми е страв да не ја посерат за 5 М како лани си Виља.

Ако не го вкопаат Џеко ко гром од ведро небо ја еве...кај ќе го носи Бензема тогаш, нема место ни по крилата ко Ето шо го ставаше

Извините шо се вмешвам од нигде никаде....ама не бев присутен баш....Дали Мурињо потпиша...или не?

Извините шо се вмешвам од нигде никаде....ама не бев присутен баш....Дали Мурињо потпиша...или не?
Близу до потпишување е,до крајов на неделава би требало да е официјално:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom