Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друго е слики, а друго е да снимаш...и како што знам немаше секој ден, снимки од тренинзи. Како што отварам секој ден страници некои, не сум приметил баш дека секој ден снимки.Па како имаше слики и клипчиња преку цела година ?
Силва прв ке дојде со гаранција.
Силва може да игра на позицијата на Ди Мариа и пак би можеле до некаде да ги споредиме, но Силва може да игра и плеј,+ е Шпанец, а и цените им се тука некаде. Затоа повеке и јас го преферирам Силва.Абе ако дојде во ред е, не го мразам...туку повеќе би сакал Ди Мариа, епа сеа ако биде Силва и тогаш во ред што да правам. Не како поединци тука Рибери клошар, сељак, човекот е ѕвер само оваа сезона му е слаба. Ди Мариа исто неможе, зошто? зошто бил Шпанец Силва, па да му ја е..м мамицата на Силва:nerv:
Абе ако дојде во ред е, не го мразам...туку повеќе би сакал Ди Мариа, епа сеа ако биде Силва и тогаш во ред што да правам. Не како поединци тука Рибери клошар, сељак, човекот е ѕвер само оваа сезона му е слаба. Ди Мариа исто неможе, зошто? зошто бил Шпанец Силва, па да му ја е..м мамицата на Силва:nerv:
П.С. Извинете за видеово ама морав да го поставам за да го видите...Пенал Рулет на ВЕКОТ![]()
Близу до потпишување е,до крајов на неделава би требало да е официјалноИзвините шо се вмешвам од нигде никаде....ама не бев присутен баш....Дали Мурињо потпиша...или не?