Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://twitter.com/RealKaka
Се надевам дека ова е само лажен профил на Кака на твитер, пошто ако е реален, тешка будала е чоеков.

Кол, Евра, Марсело, Кол, Евра, Марсело. Каде е во целиов муабет Арбелоа кој имаше одлична сезона?

Хари преговара со Перез за Пандев
„Перез заеби го Мурињо, пази го детето позади.
Ќе ми даеш некое милионче и средена работа или ако сакаш ќе ти кажам како се местат натпревари“

Хихихи ѕвер...Дошло време Македонче да му каже на Перез како да мести утакмица и да му нуди играчи од светска класа од Вардар, Слога итн...:icon_lol:

mendes%20y%20valdano_78_ampliada.jpg

Валдано и агентот на Мурињо.

Луѓе како што гледам Мур сака да земе нови играчи......тоа ќе биде лошо....доста се само некој во дефанзива и некој добар во средина....пошто ако се земат повеќе играчи......ќе треба се од почеток......овој тим кој го имаме мислам дека е уигран по една година.....не треба многу звезди и засилувања.....

Зашто не е Пелегрини сеуште избркан?

Зошто?

Вистински бил
:pos2:

Ејјј гледај
iraqi_finger.jpg
:pos::pos::pos:

Дечки ај ако сакате да ми кажете што е работата со твитерот на Кака'.Достигнав лимит,па едвај се отвара.

Se nadevam deka pregovorite nema da bidat uspesni :S

Ќе бидат, Мур превише ја мрази Барса и верувам дека на скоро се би се сложил, само да има шанса да ја плеска во првенство. :/

http://twitter.com/RealKaka
Се надевам дека ова е само лажен профил на Кака на твитер, пошто ако е реален, тешка будала е чоеков.

Mислам дека неговиот ПР менаџер го апдејтира, знам еднаш јадеше трици за Мануел на твитер па после велеше не бил он тоа и не се слагал со напишаното :)

Mислам дека неговиот ПР менаџер го апдејтира, знам еднаш јадеше трици за Мануел на твитер па после велеше не бил он тоа и не се слагал со напишаното :)

Го мести:pos2: Мислиш дека тоа е причината за тоа што Кака не играше некој период. Се е можно во Реал така да веќе ништо не ми е чудно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom