Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сложувам целосно со твојот осврт..посебно во делот со Рамос,Роналдо и Кака...Не можам да разберам како можете да оценувате играч по само еден натпревар..Доколку ја следевте неговата кариера,ќе можете да добиете одговор на многу прашања,.Па,има повреда..вајда не очекувавте да изигра феноменално..Вака не идеКога го примивме првиот гол, не се ни нервирав, онака ладнокрвен бев. Знаев дека ке има пресврт, веке чести станаа тие ситуации. Последниве 3 кола, само така добивавме. Ај и ја подетална анализа да дадам за тоа кој како изиграл.
Касиљас - Одличен, се што можеше да се одбрани, одбрани.
Рамос - Офанзивно беше одличен, секој центаршут беше прецизен, али позади не ми се допадна. Имаше лоши пасови, не затвораше убаво, знаеше и напред да задреме, но не го обвинувам. Нормално е тоа кога беше префрлен после долго време на десен бек.
Гарај - Добар беше, конечно во прв тим пак го видовме.
Албиол - Спаси една шанса во прво полувреме, со клизачи ја исфрли во корна, конечно се разбуди и тој. Логички беше после катастрофалните натпревари конечно да заигра како што треба.
Арбелоа - Дефанзивно добар, офанзивно ништо не покажа. Имаше сезонава некој одлични партии, но во последно време како подизгубен да е. Вторава дел на сезоната е послаб.
Чаби - Изигра добро, највеке трча од сите, дели пасови и несмеете да го кривите него.
Гаго - Балетан е, едноставно не се вклопува во оваа формација, Лас е подобар 2 класи, и на дефанзива ке засили, а тоа ни е најмногу потребно.
Гранеро - Онака, ништо посебно не изигра, стандард.
Кака - Сите плукате по него како и порано кога игра, а кога го нема го барате. Тоа може да прикаже он сезонава, наредната убеден сум дека ке блеска. На СП ке ги потврди своите квалитети, во кој многумина се сомневате.
Роналдо - Брилијантен во секоја смисла на зборот. Прв хет-трик, но кратко му треаеше радоста да се чувствува како прв во листата стрелци
Игуаин - Се трудеше, се гледаше дека има голема желба во него.Со самата завршницата на четвртиот гол покажа колку е убиствен. Како изминуваат сезоните се подобар и подобар ке биде. Кулминација на 25 ке има, а до тогаш нека стискаат заби голманите. :Real:
Резервиве ништо не покажаа, немаа доволно време. Карим не е заинтересиран, демотивиран ми е некако. Кога Игуаин грееше клупа на почеток на сезона, ке влезеше 5 мин на крај и во тие ке трчаше колку што може, па и по некој гол знаеше да постигне(лобот против Еспањол мислам беше нема да го забораам). А Бензема ич курето не му чуе, епа ке грееш и понатаму клупа.
Гути - Ја поврза играта колку што беше потребно и таков играч ке фали за другата сезона, односно млада верзија на Гути.
Диара - Добар беше, не грешеше во пасовите :tv:
Толку од мене Hala Madrid !![]()
А шо тоа, не разбирам шпански![]()
Еве како вистински КЛУБ се грижи за своите навивачи.
Ех сега и ти ама анализа направи, не се вклопувал во формацијата и Лас бил подобар од него :pos2:Гаго - Балетан е, едноставно не се вклопува во оваа формација, Лас е подобар 2 класи, и на дефанзива ке засили, а тоа ни е најмногу потребно.