Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да му е**м и одбор и него и се... тренерот тоа треба да го одлучува кој навистина му треба акој не!!!
ако се слушаше пелегрини друга песна ќе свиревме :wink:

Ќе ги гледавме Пирес и оној квазимодо Казорла:pos2:

и ај и од мене до Кака за тоа таквото ... родендено ебаго...
али лоша ситуација е со него во моментов ај нека се опраи побрзо :smir:

Ќе ги гледавме Пирес и оној квазимодо Казорла:pos2:
ако си сериозен повеќе да не коментирам :toe: мислам реално нема потреба

да му е**м и одбор и него и се... тренерот тоа треба да го одлучува кој навистина му треба акој не!!!
ако се слушаше пелегрини друга песна ќе свиревме :wink:
Да ајде доста на ова тема:wink:, на крај крај кои сме ние па нас да не слушат само ширеме тензија.:smir:
Ајде да се смириме сите сепак сме навивачи на реал.
:):)

Значи отрувте со муабетиве. Ме убивате :) Ај доста е дискутирање за Робен и Снајдер.. нека му е со среќа таму кај шо си се и то.. И да, среќен роденденот на Кака, и да го гледаме во вистински светло, кое го покажа многу малку сезонава, ама има дана за мегдана.

и ај и од мене до Кака за тоа таквото ... родендено ебаго...
али лоша ситуација е со него во моментов ај нека се опраи побрзо :smir:

ако си сериозен повеќе да не коментирам :toe: мислам реално нема потреба

Братче ќе бидам сериозен кога ќе разговараме на сериозна тема а не на научна фантастика...последниот тренер кој имаше некаков удел во трансферите беше ДелБоске ...пред осум години...осум години купуваме играчи според маркетинг квалитети а не квалитети неопходни за успех на клуб.Секоја чест на исклучочи играчи кои успеаа да останат во клубот и до ден денешен

Да ајде доста на ова тема:wink:, на крај крај кои сме ние па нас да не слушат само ширеме тензија.:smir:
Ајде да се смириме сите сепак сме навивачи на реал.
:):)

Да, да така е фанови на кралевите турете им кур на другите...САМО РЕАЛ ОД СЕГА НИШТО ДРУГО.
од сега смејте се вака КА КА КА КА КА(модерно смеење):wink:

Братче ќе бидам сериозен кога ќе разговараме на сериозна тема а не на научна фантастика...последниот тренер кој имаше некаков удел во трансферите беше ДелБоске ...пред осум години...осум години купуваме играчи според маркетинг квалитети а не квалитети неопходни за успех на клуб.Секоја чест на исклучочи играчи кои успеаа да останат во клубот и до ден денешен
тачно, тоа е тоа шо го трубам цело време... али сето тоа е прекриено со маркетинг и нови ѕвезди,секоја година. поздрав одох ја... :pov:

armanikak%C3%A07.jpg

Какито среќен 28 роденден
да ни се вратиш во Милан
овие од Реал не те чуваат само им се повредуваш:back:

ти Валдано ли го читаш или Робен самиот уше од аеродром во минхен шо изјавуваше :tapp:

Како јас така и ти сигурно не знаеш што е и како е!

Гледам дека само премногу го сакаш Робен а не дека Реал игра лошо без Робен !

Една работа само кажи ... гледам премногу го мразиш и критикуваш Бензема !

Дали тој доколку би бил успешен во друг тим и освојува златна топка дали тогаш би го рекол истото што цела сезона го зборуваш за Робен ? :tapp:

Затоа доста е со темата Робен :kesa:
Ти повеќе си фан на Робен отколку на играта на Реал

Што направивте бе ало.
Робен е минато исто како и Снајдер, Бекам, Фиго, Зидан, Јеро, Карлос, Санчез, Редондо...
Ако уште некој ги спомне ќе го пратам порано на спиење.
Овие играчи што ги имаме се нашата сегашност нашата иднина.
Што сте запнале за нив, па Реал има 27 победи и 87 гола, Баерн има 18 победи и 65 гола, Интер 20 победи 65 гола.
Една ластовичка не ја прави пролета.:uvo:

така е. Само што Робен го донесе Баерн до тука ! :wink:
Да бе Робен сам го донесе, а другите не играа.:pos2:
И не ми го спомнувајте веќе.

Да бе Робен сам го донесе, а другите не играа.:pos2:
И не ми го спомнувајте веќе.

ти сам глеаш дали сам или сам :helou:
али кога е Реал у питање може и без него во тоа сум сигурен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom