Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Робен > Кака+Гранеро:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе што ви е на сите? Рибери-не, Силба-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?
Уште ли ќе ја тупите со Робен !!!
Кога играч ќе побара да го напушти тимот тој треба веднаш да го продадат(како што сакаше Робен) , и да остане нема да има мотив за игра, во нов клуб нова мотивација и желба за докажување си го носи своето ... Рибери сакаше да замине од Баерн не му дозволија и сега не е истиот како претходно ... и тој да замине во друг клуб би се преродил само да не дојде во Реал
Робен доколку останеше во Реал при Роналдо, Игуаин, Бензема, Кака а тој на клупа одма би се побунил, наместо да има желба за докажување како што тоа го направи Игуаин
Самиот побарал трансфер му ја исплниле желбата и крај :wink:
Абе што ви е на сите? Рибери-не, Силба-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?
Зборувам за пред почеток на сезона, од каде би знаел Робен тие колку би играле?Овие двајца се утепаа од играње и од одлични игри цела сезона...поголем придонес имаше Гранеро:kesa:
Па еве јас зошто мислам дека треба да дојде Силва а не Рибери.Како прво и најцажно е ШПАНЕЦ кој го разбира шпанскиот менталитет и шпанската лига а со самото тоа многу побргу ке се адаптира на Реал.Второ уште сега изјави дека е еден голам навивач на Мадрид.Како трето иако не го знам лично ми изгледа многу по смирена и сталожена личност од Рибери.Како четврто има поголем радиус на движење и може да играае на сите позиции на средината на теренот.А и незнам некако ми се допага повеке неговиот стил на игра од оној на Рибери.Што мислите вие?Според мене овие теми треба да бидат разгледувани на фан топикот на Мадрид а не зошто робен си одел што направил со Минхен или снајдер во интер...Барем мое мислење.:smir:Абе што ви е на сите? Рибери-не, Силба-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?
+ пари = РобенАбе што ви е на сите? Рибери-не, Силва-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?
ти Валдано ли го читаш или Робен самиот уше од аеродром во минхен шо изјавувашеУште ли ќе ја тупите со Робен !!!
Самиот побарал трансфер му ја исплниле желбата и крај :wink:
Вопшто не се сложувам со тебе.Според мене Перез не ја прави сам политиката иако ние мислеме дека Пелегрини е само фигура таму, и тој има свое мислење,Валдано има свое мислење,Зидан и другите советници имаат свое мислење а плус тоа секој трансфер треба да биде одобрен од одборот (мислам дека така беше поправете ме ако грешам за одборот):smir:+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea