Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea

Де бе Бати што го направи Робен? Бог...добар играч е и се, али се виде годинава кај Баерн колку се послаби без Рибери...заклучок не е тоа ти што го увелича Робен:smir:

+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea
Фабрегас-можда,ама Руну-не веруем..и Кака да си оди од Реал-no comment..Од Перез се е можно..Не знам што му е намерата..Dream-Team??Епа јбг така не се прави тим..Окупувањето на моментално најдобрите фудбалери изгледа му е опсесија на Перез:tapp::tapp:

Вопшто не се сложувам со тебе.Според мене Перез не ја прави сам политиката иако ние мислема дека Пелегрини е само фигура таму и тој има свое мислење,Валдано има свое мислење,Зидан и другите советници имаат свое мислење а плус тоа секој трансфер треба да биде одобрен од одборот (мислам дека така беше поправете ме ако грешам за одборот):smir:
кој ги донесе играчите, одоборот или перез?!
кој избрка 11 играчи од реал, одборот или перез?!

За потсетување е и дека редно време да се купи втор голман кој ќе му биде јака конкуренција на Икер....

Не бе така може Икер да си го изгуби провтимскиот статус, а не би сакал ѕвер е типот:vozbud: Може да се доведе некој од калибар на Серхио Ромеро(аргентинец), Гомез(тотенхем) итн...

Мене стварно не ми е јасно како ви се дискутира уште и уште, и уште за овие теми. :/

Арно рече Иван еднаш "никогаш не сум помислил дека ќе треба некој фан на Реал да ставам на игнор, ама очигледно треба тоа да се направи."

Не бе така може Икер да си го изгуби провтимскиот статус, а не би сакал ѕвер е типот:vozbud: Може да се доведе некој од калибар на Серхио Ромеро(аргентинец), Гомез(тотенхем) итн...

Дечково од Алмерија ми остави солиден впечаток:wink:

Ајде менувајте тема 00-01 кај мене..22 Април..Рикардо Изексон дос Сантос Леите КАКА полни 28 години..Среќен роденден:pipi::pipi:

Ја утупивте темава со тие Робен и Снајдер. Аман више...

Среќен роденден нека му е на Кака, и се надевам дека од наредна сезона нема да го гледам у Реал.

Среќен роденден нека му е на Кака, и се надевам дека од наредна сезона нема да го гледам у Реал.

Пу да ти ебем желбата што му ја посака. :pos:

Среќен нека му е, јас па се надевам од наредна сезона ќе го гледаме вистинскиот Кака. :smir:

кој ги донесе играчите, одоборот или перез?!
кој избрка 11 играчи од реал, одборот или перез?!

E сега на оваа има и друга страна.Перез не ги ,избрка, тие играчи.тој во предизборната кампања најави дека ги носи овие играчи кои ги донесе и тоа се оствари.А ова за Перез воопшто не се согласувам .Перез како Перез не носи никакви одлуки тој само дава предлози на одборот(предходно тој овие предлози ги разгледува со сите соработници и тренерот) а одборот е тој кој одлучува кои играјачи ке се донесеат дали е добро заа тимот на играчки и финансиски план (уште два клуба има во светот со таков одбор тоа се Барселона и... Атлетик Билбао) мислам дека е така.
П.С Срекен роденден Кака дај Боже следните години со Мадрид да ни бидат многу трофејни ,

Пу да ти ебем желбата што му ја посака. :pos:

Среќен нека му е, јас па се надевам од наредна сезона ќе го гледаме вистинскиот Кака. :smir:

Па ако е вистина дека не игра заради тоа што се чува за СП, парталите и да го нема. Ако е шпекулација, му се извинуем и нека игра, го пуштам :pos2:

Среќен нека му е роденденот, сите желби да му се исполнат :pipi:

За разлика од двајцава горе( manga i bobi), ја сакам само да не се продаде, другото само по себе ке си дојде.:smir:

Стварно го отупевте со трансферите на Перез....ќе го купи Руни да му ја коси тревата во градината...ма даајј....во клубот има многу постручни од него кои одлучуваат какви играчи се потребни за клубот:wink:

E сега на оваа има и друга страна.Перез не ги ,избрка, тие играчи.тој во предизборната кампања најави дека ги носи овие играчи кои ги донесе и тоа се оствари.А ова за Перез воопшто не се согласувам .Перез како Перез не носи никакви одлуки тој само дава предлози на одборот(предходно тој овие предлози ги разгледува со сите соработници и тренерот) а одборот е тој кој одлучува кои играјачи ке се донесеат дали е добро заа тимот на играчки и финансиски план (уште два клуба има во светот со таков одбор тоа се Барселона и... Атлетик Билбао) мислам дека е така.
да му е**м и одбор и него и се... тренерот тоа треба да го одлучува кој навистина му треба акој не!!!
ако се слушаше пелегрини друга песна ќе свиревме :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom