Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е сега некои мои заклучоци.Рибери не го сакам во реал, Силва е за него телевизор во боја (како што сака да каже Мамич) а за Робен и Снајдер...тие се завршена работа тие веке немаат никакви допирни точки со Мадрид така да не знам зошто се крева толку прашина.Оделе во финале нивна работа јас само знам дека додека беа во Мадрид стигнуваа само до ... сите знаеме дека.:smir:

Абе што ви е на сите? Рибери-не, Силба-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?

Абе што ви е на сите? Рибери-не, Силба-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?

Не добива црвени како Рибери и лепши је:pos2:

Уште ли ќе ја тупите со Робен !!!
Кога играч ќе побара да го напушти тимот тој треба веднаш да го продадат(како што сакаше Робен) , и да остане нема да има мотив за игра, во нов клуб нова мотивација и желба за докажување си го носи своето ... Рибери сакаше да замине од Баерн не му дозволија и сега не е истиот како претходно ... и тој да замине во друг клуб би се преродил само да не дојде во Реал

Робен доколку останеше во Реал при Роналдо, Игуаин, Бензема, Кака а тој на клупа веднаш би се побунил, наместо да има желба за докажување како што тоа го направи Игуаин

Самиот побарал трансфер му ја исплниле желбата и крај :wink:

Кога играч ќе побара да го напушти тимот тој треба веднаш да го продадат(како што сакаше Робен) , и да остане нема да има мотив за игра, во нов клуб нова мотивација и желба за докажување си го носи своето ... Рибери сакаше да замине од Баерн не му дозволија и сега не е истиот како претходно ... и тој да замине во друг клуб би се преродил само да не дојде во Реал

Робен доколку останеше во Реал при Роналдо, Игуаин, Бензема, Кака а тој на клупа одма би се побунил, наместо да има желба за докажување како што тоа го направи Игуаин

Овие двајца се утепаа од играње и од одлични игри цела сезона...поголем придонес имаше Гранеро:kesa:

Силва ти е комбинација на крило, офанзивен играч од средниот ред, плејмејкер, и шутер. Рибери може да игра само крило, има добар шут, и знае да прави пробиви. Башка и Силва е шпанец, навикнат е на шпанскиот фудбал, и веднаш би се вклопил во тимот на Реал, а Рибери ако дојде ќе биде под ист притисок како што сега е Кака, кога сите го критикуваат него...

Овие двајца се утепаа од играње и од одлични игри цела сезона...поголем придонес имаше Гранеро:kesa:
Зборувам за пред почеток на сезона, од каде би знаел Робен тие колку би играле?

Па еве јас зошто мислам дека треба да дојде Силва а не Рибери.Како прво и најцажно е ШПАНЕЦ кој го разбира шпанскиот менталитет и шпанската лига а со самото тоа многу побргу ке се адаптира на Реал.Второ уште сега изјави дека е еден голам навивач на Мадрид.Како трето иако не го знам лично ми изгледа многу по смирена и сталожена личност од Рибери.Како четврто има поголем радиус на движење и може да играае на сите позиции на средината на теренот.А и незнам некако ми се допага повеке неговиот стил на игра од оној на Рибери.Што мислите вие?Според мене овие теми треба да бидат разгледувани на фан топикот на Мадрид а не зошто робен си одел што направил со Минхен или снајдер во интер...Барем мое мислење.:smir:

Абе што ви е на сите? Рибери-не, Силва-да...што видовте во Силва дека е подобар од Рибери?
+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea

Али имаме многу слични мислења со Манга ,:wink::wink:

ти Валдано ли го читаш или Робен самиот уше од аеродром во минхен шо изјавуваше :tapp:

+ пари = Робен
али ок решавајте матетики кој е подобар од кој за тој да дојде а овој не и обратно...
само ќе се јави перезчо ваш омилен и ќе рече:
агуеро,рибери,силва,руни,виља,видич,фабрегас...(ако испуштив некој додајте) ин
и ќе рече аут: бензема,кака,раул,мамаду,матцелдер,дренте,гаго...
срање политика :icon_idea
Вопшто не се сложувам со тебе.Според мене Перез не ја прави сам политиката иако ние мислеме дека Пелегрини е само фигура таму, и тој има свое мислење,Валдано има свое мислење,Зидан и другите советници имаат свое мислење а плус тоа секој трансфер треба да биде одобрен од одборот (мислам дека така беше поправете ме ако грешам за одборот):smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom