Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку што прочитав на линкот Опаре е викнат на тренинзи со прв тим:vozbud:
А иначе прееска она за Касиљас ми се преврте желудникот коа прочитав дека е повреден и дека ќе мора да го глеам дудукон на гол.

Да те ееам

Не е за радување тоа за Опаре, викнат беше затоа што неговите колеги од Кастиља имале натпревар, а тој не бил во составот, па тренирал со првиот тим. Моментално е резерва на резервата, што значи трет играч на таа позиција, немало никаков напредок кај него.

Оф леле
А беше некојси голем талент:nesum:

јас глеам иднина во москера за 2-3 години ке стане нешто :)

Оф леле
А беше некојси голем талент:nesum:

Пред 2 години се збореше за Опаре оти ке стане голем талент и првотимец, али не е до клубот, до него е. Ако не се помачи малце нема ништо да биде од него

Не е за радување тоа за Опаре, викнат беше затоа што неговите колеги од Кастиља имале натпревар, а тој не бил во составот, па тренирал со првиот тим. Моментално е резерва на резервата, што значи трет играч на таа позиција, немало никаков напредок кај него.

Аpril Fool!
на овој му верувате ?

HTML:
FAIL сте!

Па тоа за Опаре главно се збореше за одличните игри кои ги прикажувал во младинската репрезентација на Гана, а знаеме колкава разлика има од Гана и Реал Мадрид. Во Реал Мадрид 90% од младите играчи се со огромен талент, а во репрезентацијата на Гана, 90% од младите играчи трчаат како мува без глава.

Иначе моментално Маркос Алонсо е главен во Кастиља, игра лев бек, очекувам тој прв да се протне во првиот тим на Реал Мадрид. Сарабија е нов таму, наредна сезона очекувам да обезбеди првотимски статус во Кастиља, а за 2-3 години да ја преземе седумката во првиот тим. :tv:

Дај овој Хазард да го купиме :):)

1267493119_extras_primera_papel_0.jpg

Kaká vuelve a jugar

Мило ми е што конечно ќе ги видиме Кака на теренот,него да ви кажам не читајте ништо за трансфери,чисти шпекулации.Абе секој играч со сите тимови го поврзаа.:tapp:

daj da se soberime 100 000 dusi do Veligden za Velice piratot Sumolikoski da ne igra prv tim
da otvoram grupa na fejsbuk? :tv:

ПЕПЕ се враќа на последните 3 првенствени натпревари во Лигата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom