Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Да али мене не ми беше муабетот да го омаловажувам Игуаин никаде, остај ти оној поназад што блада и очајно сака да биде смешен, ако си ми ги прател муабетите за Игуаин на фан клуб Интер увек сум викал дека е помлада верзија од Милито и за која никад не би имал против да дојде 1 ден во Интер ...
А за тоа во иднина, за жал не можеме да знаеме, тоа зависи од мал милион фактори, во моментов, од оваа позиција поизгледни шанси има аргентинецот, од една страна е воден од Мурињо, од друга има карактер, кај Балотели има два фактора кој го кочат, едниот кој трае долго време, карактерот, другиот Манчини кој за мене е очајно лош тренер.
Али пак ке кажам, утре за утре, денес за денес, имаш повреди, смена на тренери, тимови и триста други работи кои во иднина ке се случуваат и кои ке имаат вакво или онакво влијание и врз двајцата.
Во едно сум убеден, дека секаде каде што Мурињо е тренер главниот напаѓач во неговиот 4231 систем ке кине, така беше со Дрогба, така беше со Ибра, така беше со Милито така ке биде сега и со Игуаин, или по некоја чудна случајност со Бензема, во случај тој да се избори во иднина за првотимскиот статус во Реал. ( ова е уште еден фактор од оние мал милион кој може да се деси во иднина )

само едно не ми е јасно... како го гледате неговиот ТАЛЕНТ кога прави повеќе глупости(не фудбалски) и пред се себичи, мрзлив е, и многу пати делува незаинтересирано?!
кој талент го има тука... а не сум го гледам само 3-4 пати... лани ми се гадеше фудбалот кога го гледав балотеле!!! бај д веј со Мурињо се расправаше бе секоја втора недела, а овој како татко му беше ај уше една шанса му даваше речиси секој пат...
да не се вреѓаме меѓу нас ама само Слеп, Глуп или да нема Човек појма од фудбал би го пдржал БалоТеле....
и ај доста веќе со него има многу попаметни работи на кои би си ја користел тастатурата

^ Немаше 30 милиони евра да извадат за него да немаше никаков талент, или твојот омилен, Прандели, да не го вика за сениорски тим на Италија.
Проблемот кај него е што сака да игра напаѓач, а не крило и не да се враќа назад, едноставно таа позиција му е одвратна, инаку кога стартувал го главен напаѓач увек имал добри партии за Интер, да не кажам феноменални, каде се истакнувал и ко лидер во екипа, ама за негова жал таквите беа реткост.

Од Милито дека е еден вид на помлада верзија и јас тоа сум го зборувал. Незнам ниту еден играч кој бил толку "пргав" и успеал да ја заврши својата кариера успешно. До сега тренерите не успеаа да го "скротат" Балотели како што треба... ако имало некое подобрување, ден денес ке го видиме тоа, но реалноста таа е од предминатава утакмица на Сити кога си доби црвен картон, а постигна пред тоа 2 гола. Мислам дека кај него клучот за успехот не е во тренерот, ниту во клубот. Никој не му е виновен туку самиот тој. И океј веке да не продужуваме... постојано е само повторување :))

Добро бе, влагам после 5-6 саати на форумов, и читам 5 страни у кои се повторува едно исто. Особено у постовите на Син се повторува се едно исто... убаво ти вика Боби немора некој ако е контра тебе (модераторот) да е ретардиран.

Аман оладете, ви нема смисла муабетот.... инает со инает не иде.

Заплакнете очи малце...

76276_140202459364067_105056396212007_234227_4730443_n.jpg

Ај ај не се расправајте за глупости..муабетот едноставно го почна Иосоно каде посочи дека Игуаин не е којзнае колку добар или битен за Реал Мадрид во овој момент и дека не е незаменлив(ако случајно пристигне понуда за него од било кој клуб)..
Тоа беше цел муабет, ама што ми требаше да го спомнувам Балотели гледам сега 5 страни дискусија има :)

Балотели е речиси во секоја способност подобар од Игуаин, но сепак како што кажав и погоре нема да го надмине.
Тоа е тоа на кратко кажано.
само едно не ми е јасно... како го гледате неговиот ТАЛЕНТ кога прави повеќе глупости(не фудбалски) и пред се себичи, мрзлив е, и многу пати делува незаинтересирано?!
кој талент го има тука... а не сум го гледам само 3-4 пати... лани ми се гадеше фудбалот кога го гледав балотеле!!! бај д веј со Мурињо се расправаше бе секоја втора недела, а овој како татко му беше ај уше една шанса му даваше речиси секој пат...
да не се вреѓаме меѓу нас ама само Слеп, Глуп или да нема Човек појма од фудбал би го пдржал БалоТеле....
и ај доста веќе со него има многу попаметни работи на кои би си ја користел тастатурата
Нема врска едно со друго, знаењето и талентот се една работа, глупостите друга работа. И никој не го поддржува напротив, и ние сме среќни што се спасивме од него, ама не заради талентот туку заради глупостите. Ако некој ги гледал редовно и двајцата не е тешко да заклучи дека Балотели е подобар скоро во секој елемент од Игуаин, за негова несреќа, треба и да се мисли со главата...

Не пишувам повеќе на оваа тема немав намера да разгорам дискусија :)

Кака е при крај со рехабилитацијата!Докторите на Реал Мадрид известија дека на 22 НОЕМВРИ Кака ќе започне со тренинзите на Реал Мадрид покрај останатите играчи!Според најновото инфо на 10 Декември ќе биде првата неогва утакмица!
:smir:

лол, не не не е многу здрава типката не е!!!

п.с. кој сака да се клади дека му е оргинал кожена јакната на Роналдо?! :)
ја па не го видов ни роналдо ни јакната:nesvest:

--- надополнето ---

Кака е при крај со рехабилитацијата!Докторите на Реал Мадрид известија дека на 22 НОЕМВРИ Кака ќе започне со тренинзите на Реал Мадрид покрај останатите играчи!Според најновото инфо на 10 Декември ќе биде првата неогва утакмица!
:smir:

кака?чекај да се сетам......аааа да тој беше оној само за бразил шо игра да да

Хахахаха Иосоно ти си крив брат шшто ја отвори темава.А и не е некаква тема за дискутирање.Различен тип на играчи шо не се споредуваат.Игуаин си е стартер си игра ќе си даде гол си врши работа,не знам зошто му го јадат во последно време а Балотели е препотентно копиле а и талент не е толкав каков што го направија.А Syn повторно покажа колку е напорен и досаден во дискусија,излеа ги зарази сите Интераши па со нив за нешто против Интер неможе да се отвори уста.

составот за вечер:
Iker Casillas,
Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo,
Xabи Alonsо, Sami Khedira,
Cristiano Ronaldo, Mesut Ozil, Angel Di Maria
Gonzalo Higuain

иако најавуваат тешка утакмица,верувам дека ќе биде лесна и убедлива...
роналдо мора да даде барем гол ако сака да се натпреварува за пичичи,оти тоа болвата секоја утакмица по два гола дава!!

LA LIGA 2010-2011 - TOP SCORERS
Pos. Player Goals Team

1 Cristiano Ronaldo 11 Real Madrid
2 Lionel Messi 10 FC Barcelona
3 Fernando Llorente 8 Athletic Bilbao
4 Giuseppe Rossi 7 Villarreal CF
4 Nilmar 7 Villarreal CF
6 David Villa 6 FC Barcelona
7 David Trezeguet 5 Hércules CF
7 Diego Forlán 5 Atlético Madrid
7 Gonzalo Higuaín 5 Real Madrid
10 Diego Castro 4 Sporting Gijón
10 Igor Gabilondo 4 Athletic Bilbao
10 Nelson Valdez 4 Hércules CF
10 Álvaro Negredo 4 Sevilla FC
14 Adúriz 3 Valencia CF
14 Diego Costa 3 Atlético Madrid
14 Frédéric Kanouté 3 Sevilla FC
14 Gonzalo Castro 3 RCD Mallorca
14 Joseba Llorente 3 Real Sociedad
14 Juanmi 3 Málaga CF
14 Kalu Uche 3 UD Almería
14 Markus Rosenberg 3 Racing Santander
14 Mesut Özil 3 Real Madrid
14 Raúl Tamudo 3 Real Sociedad
14 Salomón Rondón 3 Málaga CF
14 Santi Cazorla 3 Villarreal CF
14 Simão 3 Atlético Madrid
14 Ángel Di María 3 Real Madrid

Со истиот состав вечер ќе играме,според Марка.
g1411.jpg

Иначе очекувам добра игра,доминација 90 мин,и победа со 3-4 гол разлика.
HALA MADRID !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom