Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А да ве прекинам во муабетиве со фактот дека Челзи нема испратено никаква понуда за Игуаи и нема ни да испрати, со шо сите муабети за неговата (не)заменливост и обиди за некакви споредби со Балотели се комплетно бесцелни? :smir:

Oooooops ти е муабетов, откако виде дека истреска ... а се обиде да бидеш '' смешен ''.
А и да, кои успеси ги имал Игуаин во својата кариера, тоа е уште едно дискутабилно прашање ( ова и за овој Об1 важи ) ...

Муабетот ми беше да престанете да ми го дрвите за Балотели во ФАН КЛУБ РЕАЛ МАДРИД

Знаев дека требаше да го купиме Балотели......

А да ве прекинам во муабетиве со фактот дека Челзи нема испратено никаква понуда за Игуаи и нема ни да испрати, со шо сите муабети за неговата (не)заменливост и обиди за некакви споредби со Балотели се комплетно бесцелни? :smir:

Значи дека ќе испрати до Балотели пошто он е подобар? :)

Муабетот ми беше да престанете да ми го дрвите за Балотели во ФАН КЛУБ РЕАЛ МАДРИД
Изигравање шериф по дома со твоите, на ФОРУМ не ...
Далеку беше од офтопик дискусијава, инаку цела ке беше тргната до сега.
Тоа ако е фан клуб на Реал не значи дека не смее да се прават некакви споредби со одредени фудбалери или да не се дискутира на некои такви тематики, таков е случајот во сите фан клубови, така ке биде и тука.

Изигравање шериф по дома со твоите, на ФОРУМ не ...
Далеку беше од офтопик дискусијава, инаку цела ке беше тргната до сега.
Тоа ако е фан клуб на Реал не значи дека не смее да се прават некакви споредби со одредени фудбалери или да не се дискутира на некои такви тематики, таков е случајот во сите фан клубови, така ке биде и тука.

О оф ај сега глуми авторитет.
Ама пак нема да ти избега од фактот дека Балотели и не беше некој фактор во Интер, а ти ако имаш време и цела недела за тоа овде пишувај ни.
За разлика од него Гонзало е далеку поголем фактор и пред се стартер.

Нема да испрати до никој, Дрогба вреди колку двајцата заедно. :icon_bigg

Послаб е Дрогба од Балотели....нема три титули во една сезона :)

о оф ај сега глуми авторитет.
Аама пак нема да ти избега од фактот дека Балотели и не беше некој фактор во Интер, а ти ако имаш време и цела недела за тоа овде пишувај ни.
Kaде тоа ми избегал тој факт кога ти целосно ги изигнорира оние факти кој јас тука ти ги презентирав.
Реков, треба апла човек да нема познавање на работите во врска со Интер, ко тебе, за да кажеш дека немал удел во освоените тутули.
Знам дека се обидуваш да ги извртиш работите али слабо ти иде, а и контрадикторен почна да стануеш ... а да се повтрувам и да ти цртам ( пак ) немам намера.
Терај си со твоите ставови ...

Kaде тоа ми избегал тој факт кога ти целосно ги изигнорира оние факти кој јас тука ти ги презентирав.
Реков, треба апла човек да нема познавање на работите во врска со Интер, ко тебе, за да кажеш дека немал удел во освоените тутули.
Знам дека се обидуваш да ги извртиш работите али слабо ти иде, а и контрадикторен почна да стануеш ... а да се повтрувам и да ти цртам ( пак ) немам намера.
Терај си со твоите ставови ...

Имаше де, не реков не, ете да не беше тој Интер ништо немаше да направи на ниеден од трите фронта.

Феноменот има три титули во сезона (Лига, куп и ЛШ)?
Мислам дека нема
Гад демет послаб е од Балотели
Феноменот има титула од СП и е прогласен за најдобар играч на планетава ...
Али ти и твоите обиди да бидеш '' смешен " :(

Феноменот има титула од СП и е прогласен за најдобар играч на планетава ...
Али ти и твоите обиди да бидеш '' смешен " :(

Ама нема тројна круна, џабе му е тоа што е избран за најдобар на планетава, кога нема тројна круна, оти тоа е најбитно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom