Успесите на индивидуален план ги прават у моментов деца од градинка, или ок, до осмо одделение ...
Реал последниве 2 години има освоено 0 титули, во ЛШ се покажуваа очајно лошо, овој индивидуалецов утна лани празен гол на 1-0 ако не се лажам, потоа и исебичи а можеше комотно тацна да му даде на Роналдо за 2-0, да не ги спомнувам и сликите против Барса на Бернабе од последниве 2 години ...
Ова колку да ти доловам дека статистиката ( а не успесите ) на индивидуален план ништо не значат кога се нема трофеи, ниту пак вас, фановите, не ви се некаква сатисфакција на крајот, или тебе сеедно ти беше дур Реал беа предмет за потсмев последниве 2 години, претходно ради оние 2-6 од Барса, а лани поради сумите кои ги дадоа за нови играчи фејлот од приказ и во Примера и во ЛШ.
Добро и зашто сеа ми испомеша баби и жаби? Зашто почна да ми кажуваш за успесите на Реал, молим те да не се префрламе на таа тема.
И цело време напињаш брат со тоа дека Игуаин утнал со Лион и со Барса, значи како што викаш ти за нас дека немаме изгледано 10 чисти утакмици од Интер, тогаш и ти немаш изгледано 10 утакмици од Реал. Зашто да си гледал, веруј ми немало да имаш вакво мислење. Незнам зашто го забораваш на Игуаин голот против Барса коа имаше 20-21 година, зашто ги забораваш натпреварите од пред неколку сезони кога само он играше и кога ни ја донесе титулата во Ла Лига.