Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, обратно е ...
Кога Игуаин ке стигне до успесите кои ги има Балотели со Интер нека ти пишат по ПП.

Само што единствен придонес додека се освојуваа истите му беше да крева тензија и да го нервира Мурињо

Не, обратно е ...
Кога Игуаин ке стигне до успесите кои ги има Балотели со Интер нека ти пишат по ПП.

Успеси како поединци, не како екипа. Шо му е успехов на Балотели, Интер освои све, а Балотели удел у тоа имаше 0,1%. Кога ќе даде по 26-7 гола по сезона (само у домашно првенство), тогаш и ти мене пиши ми пп ;)

Не, обратно е ...

Додека Балотели успеа да освои титули со седење на клупа, Игуаин сам си постогнуваше поголви и си се стави на тоа место што е, а за Балотели=Адриано, најдобра споредба.

Само што единствен придонес додека се освојуваа истите му беше да крева тензија и да го нервира Мурињо
Значи муабетот беше следен, на Армин по ПП да му пишат за успесите кои они ги достигнале во својата кариера...
Балотели беше дел од Интер во освојувањето на 3 титули, 1 Супер Куп на Италија и 1 Куп, плус титула во ЛШ ( тројна круна во една сезона, нешто што успеало на 5-6 екипи до сега во историјава на фудбалот ).

Не е муабетот дал го нервирал или дал дремел одредени периоди на клупа и слично.

Додека Балотели успеа да освои титули со седење на клупа, Игуаин сам си постогнуваше поголви и си се стави на тоа место што е, а за Балотели=Адриано, најдобра споредба.
Нели за успесите правеше муабет ...
Фудбалот не е индивидуален спорт, жалам, постигнуваше голови ама утна празен со Лион во осмина финале од ЛШ, и со Барса дома, во најважниот меч у Примера не се виде ...
Не ги споредувам ја, не сум ви дел од муабетот нит имам намера да бидам дел од тој муабет, стриктно ме закачи со успесите кои наводно требал Балотели да ги стигне, а уствари у моментов е светлосни години пред Игуаин во поглед на тимските успеси кои се рачунаат во фудбалот.

--- надополнето ---

Балотели има удел во освојувањето на трите титули на Интер како Виктор Валдес што има во освојувањето на СП
Па Балотели е 1 од виновниците што лани излегоа од групата во ЛШ ...

Значи муабетот беше следен, на Армин по ПП да му пишат за успесите кои они ги достигнале во својата кариера...
Балотели беше дел од Интер во освојувањето на 3 титули, 1 Супер Куп на Италија и 1 Куп, плус титула во ЛШ ( тројна круна во една сезона, нешто што успеало на 5-6 екипи до сега во историјава на фудбалот ).

Не е муабетот дал го нервлирал или дал дремел одредени периоди на клупа и слично.

Во ред што сакаш да кажеш дека имал повеќе освоено со клубот, но тој нема никаков придонес кон истите.
Многу убава споредба на Рамбос :)

За разлика од него придонесот на Игуаин за тимот е каде каде подалеку. (кога веќе се прават споредби меѓу тие двајца)

Иако не може да се прават такви споредби, најмногу водат кон вечно контрање, е не вака е, така е :)

Читам и што е финтава за споредбава на Игуаин со Балотели?

Демек кој е најдобар млад играч или кој меѓу нив е подобар, или нешто друго?

Боби[Мкд];3889411 напиша:
Читам и што е финтава за споредбава на Игуаин со Балотели?

Демек кој е најдобар млад играч или кој меѓу нив е подобар, или нешто друго?

Добро бе Милер е најдобар ајде сеа иди учи за стипендија :)

Во ред што сакаш да кажеш дека имал повеќе освоено со клубот, но тој нема никаков придонес кон истите.
Многу убава споредба на Рамбос :)
Како тоа немал придонес кон истите, немаше првата година кога дебитираше со Манчини тука кога го покри Ибра дур беше повреден ? Немаше пред 2 години ( првата година на Мур ) кога даде гол во клучниот меч со Јуве гости или со Рома дома кога ги уби самиот ? Ете ти 2 титули, една повеќе од Игуаин кој има само една титула до сега со Реал освоено ...
Значи далеку од тоа дека немал никаков удел, али ок, разбирам дека ич не сте ги гледале Интер и сега на памет зборите. Такоџе и лани кога едвај у група беа втори во клучните натпревари изигра феноменално, со Динамо Киев гости влезе на 1-0, и со Рубин дома кога беше човек на наптеварот, 2 меча кои мораа да бидат добиени за да не ги снајде резил.
Друга работа, oд кога е во Интер, е у први 3 стрелци на екипата на крајот од сезоната, така да далеку од тоа дека немал никаков удел во освоените титули, можеби не е алфа и омега, ама пак стои таму дека учествувал во тродупло повеќе освоени титули и успеси ( од кои у една сезона тројна круна ) отколку што има во моментов Игуаин.

Не ми беше тоа финтата, сакав да кажам дека Игуаин е бољи но штом спомна ај така е. :salut:

Како тоа немал придонес кон истите, немаше првата година кога дојде Манчини тука кога го покри Ибра дур беше повреден ? Немаше пред 2 години ( првата година на Мур ) кога даде гол во клучниот меч со Јуве гости? Ете ти 2 титули, една повеќе од Игуаин кој има само една титула до сега со Реал освоено ...
Значи далеку од тоа дека немал никаков удел, али ок, разбирам дека ич не сте ги гледале Интер и сега на памет зборите. Такоџе и лани кога едвај у група беа втори во клучните натпревари изигра феноменално, со Динамо Киев гости влезе на 1-0, и со Рубин дома кога беше човек на наптеварот, 2 меча кои мораа да бидат добиени за да не ги снајде резил.
Друга работа, oд кога е во Интер, е у први 3 стрелци на екипата на крајот од сезоната, така да далеку од тоа дека немал никаков удел во освоените титули, можеби не е алфа и омега, ама пак стои таму дека учествувал во тродупло повеќе освоени титули и успеси отколку што има во моментов Игуаин.

Де бре Syn се контраш само да испаднеш во право или другите да се отакажат, што е работата.
И сам си свесен дека момакот не придонесе скоро ништо, не ми набрјувај утакмици и Педро Леон даде гол против Милан пак никој не смета на енго како некој фактор.
Taка и Балотели не беше некој фактор па ни тимот не зависеше од него.

Де бре Syn се контраш само да испаднеш во право или другите да се отакажат, што е работата.
И сам си свесен дека момакот не придонесе скоро ништо, не ми набрјувај утакмици и Педро Леон даде гол против Милан пак никој не смета на енго како некој фактор.
Taка и Балотели не беше некој фактор па ни тимот не зависеше од него.
Ти набројувам факти, или фактот дека е 1 од најдобрите стрелци за тебе не е доволен. Првата сезона кога дебитираше го покриваше Ибра 2 месеци кога овој беше повреден, пред 2 години исто кај Мурињо цел втор дел од сезоната го изигра како првотимец, постигна и гол во најважниот меч од сезоната ...
Што е сеа, примети дека имал удел или друго е работава ?
Не можеш на човек кој 10 години нема пропуштено меч на Интер да му кажуваш вакви смешни приказни, ич не го сакам ко карактер ама пред фактите за жал не можам да замижам, не сум деген на памет да го правдам амебовидниов ебаго ...
На крај краева не е веќе дел од Интер, лани милион провокации имаше против Интер ама пред фактите и боговите молчат.

Ти набројувам факти, или фактот дека е 1 од најдобрите стрелци за тебе не е доволен. Првата сезона кога дебитираше го покриваше Ибра 2 месеци кога овој беше повреден, пред 2 години исто кај Мурињо цел втор дел од сезоната го изигра како првотимец, постигна и гол во најважниот меч од сезоната ...
Што е сеа, примети дека имал удел или друго е работава ?
Не можеш на човек кој 10 години нема пропуштено меч на Интер да му кажуваш вакви смешни приказни, ич не го сакам ко карактер ама пред фактите за жал не можам да замижам, не сум деген на памет да го правдам амебовидниов ебаго ...
На крај краева не е веќе дел од Интер, лани милион провокации имаше против Интер ама пред фактите и боговите молчат.

И Гонзало беше најдобар стрелец на Реал минатата сезона, со Роналдо заедно најдбар тандем вопшто. Првотимскиот статус му е загарантиран.
Изиграл Балотели две утакмици добри и ајде го фати Господ за брада, имал придонес lolz
Играл два месеци кога Ибра бил повреден, па сам си кажуваш дека да не била повредата на Ибра никој ќе не сметал на него, задна рупа на свирало...
Ајде да беше муабетот за Снајдер или Занети, Милито ама Балотели бе :pos:
Контрај се до утре ако сакаш

И Гонзало беше најдобар стрелец на Реал минатата сезона, со Роналдо заедно најдбар тандем вопшто. Првотимскиот статус му е загарантиран.
Изиграл Балотели две утакмици добри и ајде го фати Господ за брада, имал придонес lolz
Играл два месеци кога Ибра бил повреден, па сам си кажуваш дека да не била повредата на Ибра никој ќе не сметал на него, задна рупа на свирало...
Ајде да беше муабетот за Снајдер или Занети, Милито ама Балотели бе :pos:
Контрај се до утре ако сакаш
Aee aee aeeee...
Tи ја забега начисто, ти виде ли јас на што реплицирав или работите кои не ти одговараат не ги читаш ?
Муабетот беше за успесите нели ?
Кога Балотели ке ги достигне успесите на Игуаин у тој стил.
Епа на тимско ниво он освоил нешто од кое Игуаин во својата кариера бил оддалечен многу, премногу ...
Јас не ги споредувам на индивидуален план, се знае тука кој има подобра статистика, ги споредувам на тимски, а тоа дека Балотели немал никаков удел може да го каже човек со нула познавање на нештата во Интер, ко тебе на пример.
Не можеш да кажеш за 3 стрелец у екипа дека немал удел, тоа треба апла баук да си за фудбал па да кажеш таква глупост.
Нејсе и тоа, Балотели имал удел во освоените титули на Интер и тоа секој фан на клубот ке ти го потврди, а не некој ко тебе што 3-4 меча им изгледал у последниве 3 години и сега на памет ми збори овде. Не бил алфа и омега, реков, не бил нумеро уно во тимот, но имал удел ваков или онаков, а не ич, иако, тоа не беше поентата на мојот муабет и на мојот прв пост тука.

А инаку со 17 години дебитираше во Интер првата сезона, нормално дека никој не го знаел тогаш и нормално дека морало да има сплет на околности за да дебитира ( ко повредата на Ибра ), дај не треси зелени вака, ми тераш на муабет аналоген на дечињана од улица, или и ти си со таквите ставови дека тимот се состои од 3-4 играчи ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom