Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, за да остане некој у форма или да се подобри многу е битна конкуренцијата. Е сеа, голем минус моментално кај нас е што за Пипита нема конкуренција, сум пишал и досега, лично, Бензема не го сметам за некој кој ќе му го земе местото на Игуаин.

Но, Игуаин доби доста шанси на почетоков, не искористи и не се подобри освен у мали нијанси. Затоа, не би било лошо еднаш да се седне на клупа, макар и Бензема ништо да не направи на утакмицата на која би играл, друго е!

Само пак ќе кажам, не смее да мисли дека е недопирлив. Желбата да се подобри самиот и да ја врати формата и дисциплината се најбитните работи што му требаат на Игуаин моментално. А со Мурињо не би требало да чекаме долго за тоа...

И јас тоа го кажав :smir:

Ova so terenov fala bogu so se smeni, uzas beshe. Uopste ne ni odgovarase so taktikata.
Nie imame brzi igraci kako Ronaldo i Dimarija i sea tie da mislat dali da trcaat ili ce ja iskornat trevata, ili ce im zaglavat krampojte vo kal!?
zatoa i Ronaldo bese von forma, i se plasese da trca brzo i da sutira, uzas bese terenot. nas ni tera pomazna treva, ama ne lizgava, da ni odgovara na taktikata. uboo rece murino ko na kompiri da igraat vaka za niva.

drugo, i igain i benzema se slabi i pokraj toa sto dadoa gol. mora da se kaznat. mozeme naredni utakmica so ovaa taktika da igrame bez napagaci klasicni, tuku ovie krilovo ce se probivaat u gol so pomos na ozil:
(me mrzi so paint zaebava not errror respondig)

kasilas
marcelo-pepe-karalo-ramos
kedira - alonso
lasana
ronaldo - ozil - di marija

sto ce ni se iguain i benzema koga se vracaat nazad, a tamu ne znaat da igraat u pozicija.. nz uzas
ili pak moze da gi stavime i dvajcata u 2ro poluvreme odednas i protivnikot da se fati za glava, da se cudi na potegot, ko dzoker u poker da izlezat
dduri i moze da receme povredeni se pred natprevar, ama demek vise prijaveni se ama nema da igraat. e togas ima da bide pravo iznenaduvanje.
kako i da e so novava treva ocekuvam podobri rezultati, ne u rezultatot tuku u igrata.
mene ne mi se svidase so tepavme 3-0, trebase 2-0. mnogu si zedoa sloboda igracive takticki i pocnaa golovi koj saaka da stava. vaka ako igrame protiv jaki ekipi ce ni se vrati. toa. pozdrav!

Ova so terenov fala bogu so se smeni, uzas beshe. Uopste ne ni odgovarase so taktikata.
Nie imame brzi igraci kako Ronaldo i Dimarija i sea tie da mislat dali da trcaat ili ce ja iskornat trevata, ili ce im zaglavat krampojte vo kal!?
zatoa i Ronaldo bese von forma, i se plasese da trca brzo i da sutira, uzas bese terenot. nas ni tera pomazna treva, ama ne lizgava, da ni odgovara na taktikata. uboo rece murino ko na kompiri da igraat vaka za niva.

drugo, i igain i benzema se slabi i pokraj toa sto dadoa gol. mora da se kaznat. mozeme naredni utakmica so ovaa taktika da igrame bez napagaci klasicni, tuku ovie krilovo ce se probivaat u gol so pomos na ozil:
(me mrzi so paint zaebava not errror respondig)

kasilas
marcelo-pepe-karalo-ramos
kedira - alonso
lasana
ronaldo - ozil - di marija

sto ce ni se iguain i benzema koga se vracaat nazad, a tamu ne znaat da igraat u pozicija.. nz uzas
ili pak moze da gi stavime i dvajcata u 2ro poluvreme odednas i protivnikot da se fati za glava, da se cudi na potegot, ko dzoker u poker da izlezat
dduri i moze da receme povredeni se pred natprevar, ama demek vise prijaveni se ama nema da igraat. e togas ima da bide pravo iznenaduvanje.
kako i da e so novava treva ocekuvam podobri rezultati, ne u rezultatot tuku u igrata.
mene ne mi se svidase so tepavme 3-0, trebase 2-0. mnogu si zedoa sloboda igracive takticki i pocnaa golovi koj saaka da stava. vaka ako igrame protiv jaki ekipi ce ni se vrati. toa. pozdrav!

Мислам дека Карало треба да биде класичен напаѓач против Леванте инаку добра ти е тактиката :)

1285218964_extras_portadilla_0.jpg

Koj saka da si naracha dres, do sreda ima besplatno pecatenje.

Ako najde nekoj so dolgi rakavi neka kaze

Ништо од преносите на Канал 5,ма да така е и реално.Ќе не даваат после 2 кола со Милан,неможе против Оксер на гости да идеме у пренос.Интернетот на повеќето ни е при крај,па да се надеваме дека некоја друга ТВ ќе врши пренос.

Ништо од преносите на Канал 5,ма да така е и реално.Ќе не даваат после 2 кола со Милан,неможе против Оксер на гости да идеме у пренос.Интернетот на повеќето ни е при крај,па да се надеваме дека некоја друга ТВ ќе врши пренос.

Na 5+ ne se znae shto kje davaat, realno e ili Real da go davaat ili Ajax - Milan. Znaejki deka Kanal 5 imaat povekje simpatii kon Real, bi trebalo toj natprevar da go prenesuvaat. :icon_lol:

тренинг 22.09.10... со Canales, Albiol, Kaká, Gago и Garay во сала... CR на терен во групата на оние кои играа на последниот натпревар.... Pepe отсутен поради лични причини.... со останатите и Juan Carlos од Castilla…..

Имате право, иако формата на Бензема не е подобра од онаа на Игуаин, би можело да се седне Пипи на клупа. Сетете се каков беше ланскиот почеток. 1-2 утакмици да влезе на 15минути пред крај место Бензема, и Игуаин ке се врати повторно на старото.

@armin
Ај подетално објасни ако сакаш...

Сарабиа стрелец на победнички гол за Кастиља од пенал, против Понтеведра во 48ма минута.

роналдо е роналдо ама рамос е рамос ,секоја чест за него минатата сезона без грешка феноменално светско првенство (компјутерки пресметано најкорисен фудбалер на светско првенство)почетокот на оваа сезона феноменално и минатиот натпревар со еспанњол го изигра беспрекорно
п.с сепак се рачуна за еден фудбалер .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom