- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Се фати колнењето наше
.Нек си ебе матер,сега набрзо чекам вест:Меси надвор од терените 2 месеца ако не и више.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taман за со Вас ќе се врати , не му берете гајле ....Се фати колнењето наше.Нек си ебе матер,сега набрзо чекам вест:Меси надвор од терените 2 месеца ако не и више.
Taман за со Вас ќе се врати , не му берете гајле ....
И да се радуваш на туѓа несреќа треба да си пи*ка невидена која се плаши од реалноста :salut:
ti si najrealna mislamНека оздрави Меси побрзо(не ми прави ни добро ни лошо со тоа што ќе биде во аут) но баш ме интересира како ќе игра Барселона 1-2 натпревари без него....HALA MADRID
Taман за со Вас ќе се врати , не му берете гајле ....
И да се радуваш на туѓа несреќа треба да си пи*ка невидена која се плаши од реалноста :salut:
можеш да ги ставиш да ги видам некој линк?Сигурно ќе има и кај нас да се земе од гостинскиве само што ќе има од Роналдо, Кака... ја сакам од некој „позабеган“ како Марсело, Пепе, Игуаин... желба ми е од Озил ама не ми се допаѓа бројката, за него ќе чекам наредна сезона кога ќе му ја дадат 10-ката![]()
Инаку и гостинските за ЛШ, виолетовите се супер.
некој линк?