Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се фати колнењето наше :).Нек си ебе матер,сега набрзо чекам вест:Меси надвор од терените 2 месеца ако не и више.

Се фати колнењето наше :).Нек си ебе матер,сега набрзо чекам вест:Меси надвор од терените 2 месеца ако не и више.
Taман за со Вас ќе се врати , не му берете гајле ....
И да се радуваш на туѓа несреќа треба да си пи*ка невидена која се плаши од реалноста :salut:

Нека оздрави Меси побрзо(не ми прави ни добро ни лошо со тоа што ќе биде во аут) но баш ме интересира како ќе игра Барселона 1-2 натпревари без него....HALA MADRID

Не зборите вие аман ние цело време играме или без Роналдо или без Кака,а вие еднаш без Меси и се посравте од страв,само пцуете по Ујфалуши.И ај мрш таму.

И да се радуваш на туѓа несреќа треба да си пи*ка невидена која се плаши од реалноста :salut:

Вие можете да го запрете Меси со колнење и директна ваша повреда, иначе никако. Потсетете се на минатите години, а дека за со вас че биди фит, че биди, не се секирајте.

Де бе што сте напнати толку што се повреди Меси? Нели Барса не зависи од Меси? Чим е така тогаш немора да се нервирате толку.. ;)

Значи овде ова го пишувам и пред да почнам вие сте мои со-фанови и секогаш ке ве ценам но,...
1 не е човечки на некој да му посакуваш повреда...кога го видов меси ми дојде да одам таму и на тој меси да му ја отккорнам главата..
2 ние сме сепак фанови на фудбалот а меси е виртуоз со таа тркалезна ствар и го преставува фубалот во најдобро светло(за разлика од Ујфалуши.
3 значи тој ист Торко тако зван Ујфалуши ова можеше да му го направи и на Роналдо, Месут или Пипита..
и за крај ако мене ме прашувате за вакви како Овој нема место на зелената трева... а уефа треба да биде по ригорозна кога на преглед доагаат ваквите стартови

ово е Мој Став..и секогаш ке го бранам..ОВИЕ СТАРТОВИ НЕ СЕ ЗА ФУДБАЛ.. и без разлика дали тоа бил НАШИОТ најголем противник..

што сторивте од една повреда на меси ко се повреди роналдо лани олку збрка не се крена
и не треба ние да се радуваме дека најдобриот играч на нашиот најголем конкурент за титула е повреден бидејчи треба да можеме да ги победиме сите со најсилен состав а не да се радуваме сме ги победиле кога биле ослабени дека нашата сила ке се покаже токму тогаш кога ке можеме сите да ги победиме без разлика дали игра или не нивниот најдобар играч
сега во вторник играме дома со еспањол и очекувам многу добра игра и сигурна победа
HALA MADRID

Тука може некој пиша една заебанција. Ама на нив им гори под гзот. Не се толку убедливи како лани на пример и сега сите им се криви. Неможе да дојдат тука и да пишуваат што сакаат да не праќаат кај што треба и не треба. Меси се повреди па што секој се повредува. И Роналдо се повреди па ние не направивме од тоа скандал.

Еј Шурикен, Среќен Роденден брат и само убави работи да те следат во животот (можеби каснам, ама искрени честитки ! ) . Иначе, повеќе би сакал со, отколку без Меси на елкласико !

Сигурно ќе има и кај нас да се земе од гостинскиве само што ќе има од Роналдо, Кака... ја сакам од некој „позабеган“ како Марсело, Пепе, Игуаин... желба ми е од Озил ама не ми се допаѓа бројката, за него ќе чекам наредна сезона кога ќе му ја дадат 10-ката :icon_lol:
Инаку и гостинските за ЛШ, виолетовите се супер.
можеш да ги ставиш да ги видам некој линк?
бај д веј Шурикен среќен роденден со "само мало" закаснување и тешко остварената победа над сосиедат место каде порано беше тешко гостување за сите екипи слично на сега Севиља шо е... сепак 3 бода си се 3 бода злато вредни се:smir:

некој линк?

Сеа со Бензема се погоди али јбг :pos:

--- надополнето ---

g2009.jpg

Ова е многу грозно овој Ујфалуши не е за Фудбал

Откако не успеа да го земат Жозе Португалија има нов тренер Пауло Бенто. Така да Жозе е само наш и нема да има други обврски.

--- надополнето ---

Еден ке се опорави. Друг одма ке се повреди. Каналес 3 недели. :nesum:

Точно така Каналес 3 недели аут се повредил на вчерашниот тренинг.А ова со Меси можеше да помине многу полошо зш ист ваков старт претрпе и Едуардо и беше 6-7 месеци аут +1 додека влезеш во ритам.Среќа за нив што не е скршеница.Но тоа е за нив а нашиве е повредуваат ли се повредуваат им нема крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom