Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
realsocied.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Mислам дека се плаќа и царина и плус поштарина шо ти го носат до дома.. Еден другар си порача од Ман. Утд му излезе околу 80-90 евра.

а колку е да се порача дрес и дали сигурно ке стигне?
Плаќаш со картичка, плаќаш цената колку е дресот одприлика дресовите се движа 65 евра без име и бројка и 87-90 со име и бројка+15 евра за транспорт (ако си фан со картичка имаш попуст 5-10 % на крајната цена), стигнува сигурно и тоа во рокот 3-5 дена, јас купив блузон пред 10 дена ми стигна, дома на врата ми го донесоа

Mислам дека се плаќа и царина и плус поштарина шо ти го носат до дома.. Еден другар си порача од Ман. Утд му излезе околу 80-90 евра.

Се плаќа пратката 15 евра плус, царина не, стига за 3 дена :)

Mислам дека не доцнам-Среќен роденден Шурикен.....и честита победа Мадридисти :)

Mислам дека не доцнам-Среќен роденден Шурикен.....и честита победа Мадридисти :)
Фала Еми, и фала до сите што ми честитаа :).

Добра утакмица јес да не ја глеав, али ги глеав сите Хајлтајтси. Добар гол на Ди Мариа, на Роналдо ако не му го пишат голот, мислам дека ке земе да се убие.:smir:

Честито победа.
Не ја гледав утакмицава, дремев на пиволенд.
Манга ми прати порака и ми кажа дека во прво полувреме сме играле ОЧАЈНО! А и второво не било нешто посебно изгледа. Ватевер ме радува што со судни маки успеале да освојат 3 бода.
Очекувам во вторник да се кренат малку од малку и да не чекаат како вчера на среќа......нема да им е достапен увек Сречко Катанец, јбг...

П.С. Стеф среќен роденден...:pos: незнам више кај све не ти честитав:pos: a да, на чело уште не пишав:)

Незнам дали гледате Атлетико Мадрид - Барселона али мислам дека наследникот на Икер треба да биде Давид Де Геа. Дечкото брани ко мрднат а има само 19 години, така да мислам дека он ке биде пристојна замена за Икер Касиљас.

Sergio Ramos Messi is Injuyed,,We wish him all the Best

Куров мој ол д бест. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom