Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никогаш не сум сакал Робен да го продадат, ми беше омилен играч кога играше за Реал ама јбг да одлучував јас сеуште ќе играше за Реал :)

Бтв шо заклучивме сега у колку часот се игра Ел Класико?

Во 22:00 часот!!!

royston-drenthe-17.jpg

Happy Birthday nigga ! :tv:

Ајде нека му е СРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ на циганчево:)

тренинг 08.04.10...... денес Xabi им прави друштво на Kaká и Pepe во сала..... Drenthe на терен сам.... и дури 6 од Castilla: Juan Carlos, Opare, Mosquera, Cordero, Marcos Alonso, Mateos..........

Е уште и Чаби нека е неизвесен за во сабота, па да земам да се обесам пред натпреварот. :toe:

НЕКА МУ Е СРЕЌЕН РОДЕНДЕНОТ НА ДРЕНТЕ

Е уште и Чаби нека е неизвесен за во сабота, па да земам да се обесам пред натпреварот. :toe:
Истото сакав да го пишам :) И Чаби и Кака ако ги нема значи тоа може да му се случува само на Реал Мадрид :nesvest:...во секој случај не е како минатата година ништо чудно и за пораз без овие двајца но сега за 6 може да сонуваат :pos2: може да примат 3 и да дадат не повеќе од 2(а може ниту еден) :tv:

Не пишувајте бе глупости ќе примиме 3 ќе дадеме 1.Видовме синоќа што се случи за Руни се работеше за деликатна повреде и предвидуваа пауза од 2-3 недели,а тој стартуваше и играше сосема солидно.А не пак Кака кој тренира веќе подолго време.А за Чаби можеби не се чувствува добро и требира со намален интензитет не значи дека тие што тренираат во сала си лежат таму.

И веќе преку к*р ми е дојдено од овие изјави.Реал бил фаворит,во МАдрид се плашеле од Меси итн.Од вакви нешта сега ќе си гледаме Лион вс баерн во 1/2 финале.:nerv:

Не пишувајте бе глупости ќе примиме 3 ќе дадеме 1.Видовме синоќа што се случи за Руни се работеше за деликатна повреде и предвидуваа пауза од 2-3 недели,а тој стартуваше и играше сосема солидно.А не пак Кака кој тренира веќе подолго време.А за Чаби можеби не се чувствува добро и требира со намален интензитет не значи дека тие што тренираат во сала си лежат таму.

И веќе преку к*р ми е дојдено од овие изјави.Реал бил фаворит,во МАдрид се плашеле од Меси итн.Од вакви нешта сега ќе си гледаме Лион вс баерн во 1/2 финале.:nerv:
Кај прочита такво нешто :toe:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: неможам да дочекам.....Манга...Не треба да си толку негативен,нема да се случи нешто како лани.....лани доживеавме дебакл поради тоа кога постигнавме гол играчите се опуштија и примивме 6.....годинава ќе биди поинаку....што се однесува до Меси мислам дека Рамос е најдобра опција да го чува..затоа што Барселона не игра како екипа туку Меси,ако се сопре тој готови се...

Манга брат, имаш подршка во случајов од мене.....и на мене ми мириса на лошо, сепак, се надевам оти ке излезам грешка, дај Боже да излезам грешка. Не се за потценување, можеби не играт фудбал на наше ниво али Меси.......да не зборам. Уствари ај ке си ќутам.....

И да....среќен роденден на Дренте, има надеш во него:icon_lol::icon_lol:

2 days left jebi ga ne mozem da veruvam ke bide ludilo !!

WIN OR DIE !!

Sreken rodenden na drente

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: неможам да дочекам.....Манга...Не треба да си толку негативен,нема да се случи нешто како лани.....лани доживеавме дебакл поради тоа кога постигнавме гол играчите се опуштија и примивме 6.....годинава ќе биди поинаку....што се однесува до Меси мислам дека Рамос е најдобра опција да го чува..затоа што Барселона не игра како екипа туку Меси,ако се сопре тој готови се...

toa i se o4ekuva od real site 4e se pazat od messi a drugite rasttur 4e ve napravat:smir:btw ne e samo messi vo barca zarem gi zaboravi xavi,iniesta,alves,anri,pedro,ibra pa i maliot bojan:smir:4e vidis sto ke vi se desi brat vsabota samo vie 4uvajte go messi:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom