- Член од
- 25 ноември 2009
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 273
толку го заборави реал веќе:nesum:
Него заборави Раул на Реал него Реал го заборави на Раул.Се откажа без борба од него и Гути

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
толку го заборави реал веќе:nesum:
Него заборави Раул на Реал него Реал го заборави на Раул.Се откажа без борба од него и Гути![]()
Боби[Мкд];3699574 напиша:Се напативте.Убо де голем курац шо напрајл, ако не глеате тоа е вториот тим на баерн, третиот голман а фитнес тренерот и Демихелис играат одбрана.:kesa:
И Рууд даде два гола во дебито за ХСВ и шо, ќе се вратат Шалке на старите пациентски патеки.
Едноставно...незнам шо да речам...со ваков тип на изјави не можеш а да не си мотивиран...Само уште Кака да биде тоа што сака Мурињо.....ТОП!![]()
Со мене повторно ќе бидеш број еден.![]()
Кога, во колку, и со кого ја играме првата пријателска ?
Оооооооооооо...аман бе,многу рано:SСреда спрема четврток, 5 сабајле, со Клуб Америка.![]()
Среда спрема четврток, 5 сабајле, со Клуб Америка.![]()
Знам бе пријателче,не ме мисли ти до толку затуцандалеко е америка детееее ... хахахах различна временска зона сме заради тоа![]()
Знам бе пријателче,не ме мисли ти до толку затуцан...Ама претежно Америка се игра некаде кун 18,19 часот(по нивно време).....Што би требалода значи дека ќе играме во 21,22......што е сепак ретко
![]()