Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него заборави Раул на Реал него Реал го заборави на Раул.Се откажа без борба од него и Гути:toe:

Де бе луѓе сфатете веќе еднаш и двајцата се возрасни луѓе и самите можат да си донесуваат свои одлуки.Едноставно почнува смена на генерации и тие увидоа дека нема што повеќе да понудат на клубот и си замина.Аман веќе аива

Боби[Мкд];3699574 напиша:
Се напативте.Убо де голем курац шо напрајл, ако не глеате тоа е вториот тим на баерн, третиот голман а фитнес тренерот и Демихелис играат одбрана.:kesa:

И Рууд даде два гола во дебито за ХСВ и шо, ќе се вратат Шалке на старите пациентски патеки.

Сине да ти кажам, куро не боли нас кој играл за Баер. Дали играл претседатело или чистачо или некој друг. Или пак дали Шалке ќе се врати на старите патеки. Ние зборувавме за Раул, за неговите први голови постигнати за друг тим, и за неговото прво прославување со други играчи. Ајде чао.

g0208.jpg

Со мене повторно ќе бидеш број еден. :)

g0208.jpg

Со мене повторно ќе бидеш број еден. :)
Едноставно...незнам шо да речам...со ваков тип на изјави не можеш а да не си мотивиран...Само уште Кака да биде тоа што сака Мурињо.....ТОП!:):)

Кога, во колку, и со кого ја играме првата пријателска ?

далеко е америка детееее ... хахахах различна временска зона сме заради тоа :toe:

далеко е америка детееее ... хахахах различна временска зона сме заради тоа :toe:
Знам бе пријателче,не ме мисли ти до толку затуцан:P:):)...Ама претежно Америка се игра некаде кун 18,19 часот(по нивно време).....Што би требалода значи дека ќе играме во 21,22......што е сепак ретко:):)

Еј момци ја се вратив. Очекував барем еден да остане, али не ми се исполни ни желбата. Да не почнувам да објаснувам колку ми е жал и како се осеќам, мислам сите знаете како ни е.
До сега ги читав сите постови, Кедира дошол нека му е со среќа. Раул и Гути отидоа и нив нека им е со среќа. Некој да ми одговори дали Шпанциве наши ке имаат можност да играат на првиот натпревар, иако мислам дека нема али ај да си прашам.

Једва чекам да почнат натпреварите и да видиме како стоиме со првотимците:D

:(

Знам бе пријателче,не ме мисли ти до толку затуцан:P:):)...Ама претежно Америка се игра некаде кун 18,19 часот(по нивно време).....Што би требалода значи дека ќе играме во 21,22......што е сепак ретко:):)

хехехе друже мала шала , се потсетив на таа песничка, хахаххаа . така треба да биде ама гледаш сите овие пријателскиве што ги играат у америка без разлика која е кај нас се касно навечер или ако сакаш рано наутро :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom