Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Немора да значи, али јас сепак сум Марсело да се форсира на таа страна.

И јас мислам дека Марсело треба да игра лев бек....игра просечно,се исфрла,дава центаршути и постигна неколку голови сезонава....

Изгледа првото засилување после презентацијата на Мурињо ќе биде Коларов. Убаво е вака кога се мисли и на одбраната а не само ангажирање на напаѓачи и само напаѓачи

Овие од Интер прават проблеми за трансверот на Мур во Реал..... :@:@:@:@

јас ако не сум навивач на реал, ти и остали 95% сте навивачи на Перез фиго,зидан,бекам,Роналдо,к. роналдо кака и БЕНЗЕМА... а не на реал мадрид
тоа не се навивачи, како и сите оние од лани шо станаа "ВЕРНИ" фанови... и да сите оние шо почнаа да навиваат за реал околу 2000/2003 кога реал котираше највисоко во европа... кои се препознаваат тука, знаат сите кои се и што се ....
и да не должам многу, повеќе сум видел во реал од сите вас, за некој да ми соли памет, кој уште се замараат со јутуб финтици и читаат историја од википедија поздрав
Батка јас навивам за Реал од 2000-01 а тогаш сум имал 7 години, а порано шо се вика името не сум си го знаел и ти ќе ми кажуваш мене дека ако сум почнал да навивам од тогаш не сум навивач а?
И да те прашам јас нешто ако играт финале Фиорентина-Реал ти за кој ќе си? :pos:

Jose Mourinho is already the new coach of Real Madrid after Florentino Perez has reached an agreement with Massimo Moratti, president of Inter Milan, to pay eight million by the clause in the Portuguese coach. On Monday, at 1300 hours, the Portuguese will be presented at the Bernabeu.

--- надополнето ---

Чисто сумљам дека за Маикон не е праен муабет.

Епа ајде и официјално...добредојде Жозе Мурињо...сигурен сум дека ќе ни донесе многу успех и радости....:smir:

епа ајде нека е со среќа па да ни донесе повеке титули мурињо !! :D:D:D:D

Овие од Интер прават проблеми за трансверот на Мур во Реал..... :@:@:@:@

Никој не прави проблеми само Интер си ги бара парите од трансферот кој го склучија со Реал клаузата кој ја имаја со Мур...да не сакате без пари да ви го дадеме???..ти кога одиш да купуваш патики без пари да не ти ги даваат???....размислувај малце и ти да си на местото и секој друг ќе прави така....иначе 8 милиончиња перез нацрпил и со среќа Мурињо

Еве и превод на она што го напиша Армин:
Според многу медиуми Флорентино Перез веќе се договорил со Масимо Морати за оштетата на Жозе Мурињо... Наместо првичните 16 милиони евра, Флорентино го изценкал Мурињо за 8 милиони евра... Мурињо својата презентација на Бернабе ќе ја има во понеделник во 13:00.

Е сега може да се збори за засилувања,ако веќе не е договорен Маикон.:toe:

Никој не прави проблеми само Интер си ги бара парите од трансферот кој го склучија со Реал клаузата кој ја имаја со Мур...да не сакате без пари да ви го дадеме???..ти кога одиш да купуваш патики без пари да не ти ги даваат???....размислувај малце и ти да си на местото и секој друг ќе прави така....иначе 8 милиончиња перез нацрпил и со среќа Мурињо

Со среќа да ги трошите парите, може Коларов ќе го купите :icon_lol:

Со среќа да ги трошите парите, може Коларов ќе го купите :icon_lol:

Ако е солидарен морати нека џитни едно милионче на фановите на Интер во мкд поради реклама:pos2:...

Eшли сака да иде, ама Челзи нема да го пушти за мала сума. Така да 90% Коларов доаѓа како прво засилување (т.е. второ после Каналес).

Ја сеуште се надевам дека нема да го земе Маикон :pipi:

--- надополнето ---

Ако е солидарен морати нека џитни едно милионче на фановите на Интер во мкд поради реклама:pos2:...

Ќе прати преку Пандев некое милионче :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom