Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам дека нема да го земе Маикон, единствено од тоа се плашам. Рамос си е класа и како десен бек. Знаеме сезонава зошто не играше како што треба. Коларов слободно нека го земе и доволно е.

Рамос ти е класа како централен. Како десен бек е просечен.

Камен пијан сум, ова со Мурињо ко шлаг на торта ми дојде, ме тера да земам уште да пијам. :pos:

Прво едно топло добредојде, за останатото ќе видиме понатаму...

Да освоеше со челси сеа ќе ја имаше освоено со 3 клуба и немаше да дојде во реал и пелегрини ќе си останеше :)))))))))

И фала на Пелегрини за сите радости што ни ги пружи сезонава.

Конечно по долго време ќе станете конкурентни. Не го сфаќајте ова како провокација. Последен пат кога бевте конкурентни беше времето на Капело, ама тогаш беше избркан поради неиграњето на убаво фудбал. Се надевам нема да се случи истото и со Мурињо и ќе има интересни битки во Примера..

g2305.jpg

Мурињо ќе биде добредојден, жал ми е за Пелегрини се среќа нека си најде нов клуб, но со доаѓањето на Мурињо само да не биде загрозена позицијата на Игуаин и мислам нема потреба од Маикон, на послаби натпревари имаме солидни стопери за на појаки го имаме Рамос како стопер и Арбелоа десно она што треба е лев бек ... но кои сме ние да кажуваме :D останува да видиме

^ Сликата со Перез, македонско знаме. :vozbud:

^ Сликата со Перез, македонско знаме. :vozbud:
Ја трезен тоа не го глеам, а ти пијан го глеаш. Чудно, не римува некако .:)
Ај на спиење сите и сањајте го Мурињо со пехар.:smir:

Игуаин/Бензема

Силва?-------Кака/ВДВ--------Роналдо

Чаби----Лас/?

Ова би било идеално за наредна сезона само да не се случе повторно голема грешка да биде продаден ВДВ или Кака(што не е за верување)

Иначе

Maicon---Pepe---Ramos---Kolarov

Xabi---De Rossi

Not bad, стај го Марсело место Коларов и пуна капа :)

Друже, разбирам дека си релативно нов на форумот. Вака ако продолжиш само бан од темава ќе добиеш, play nice :)

Jeste da sum nov. Ama so tebe i so djmanga ke se razberam i jas, kako i site drugi. Ama, so nekoi ponovi i od mene, tesko nekako.

Eve, so loso rekov pred nekolku posta vo vrska so Quaersma. Sakav da se seguvam deka oti e portugalec, Murinjo go nosi sekade so sebe.:toe:

Еден во одбрана 100% ќе биде донесен, дали Маикон, или некој друг централен бек ќе видиме. Мурињо сака физички цврсти играчи на централните позиции како што се Лусио и Самуел во Интер, не сака мекуши како Албиол. Не викам дека Албиол е слаб, ама не е таков играч кој би можел да биде столбот на одбраната. Јас кога би бирал, би го одбрал Видич, ем помлад од Маикон, ем Рамос ќе си игра на својата стандардна позиција. И со Маикон нема да биде лошо, 29 години има, уште 3-4 сезони ќе може да одигра во врвна форма.

Гледам правите состави за наредна сезона, па еве и од мене еден: :)

--------------Касиљас--------------------

Маикон-----Рамос------Пепе------Коларов

------------Чаби----Чави Мартинез-------

----------------Силва---------------------

Роналдо---------------------------Бензема

-----------------Игуаин-------------------

4-3-3 формација, исто како што играше во Интер.

Jeste da sum nov. Ama so tebe i so djmanga ke se razberam i jas, kako i site drugi. Ama, so nekoi ponovi i od mene, tesko nekako.

Eve, so loso rekov pred nekolku posta vo vrska so Quaersma. Sakav da se seguvam deka oti e portugalec, Murinjo go nosi sekade so sebe.:toe:

Кварезма во Челси беше лани на полузсеона позајмен до крај на сезона, а лани Мур беше тренер на Интер. Али викам, треба малце мозок, малце малце, коа го немаш и малце немаш :)))) И ти неќеш.

Иначе Тевез ќе го купи сигурно.

abe sega i vas ne vi se znae sto sakate
ednas go sakate murinjo,ednas ne go sakate :)
daj resete se ednas :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom